Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Odstranjevanje kapilar na nosu

Odstranjevanje kapilar na nosu

Spoštovani!
Zanima me, ali pri vas odstranjujete počene kapilare po in v okolici nosa. Če jih, me zanima cena. Če pa jih ne, me zanima kateri salon mi priporočate, ter ali je dobro, da se odločim za lasersko odstranjevanje kapilar glede na to da imam atopijski dermatitis, sem alergik, imam zelo tanko in občutljivo kožo.

Hvala za odgovor!
Echo

Pozdrav,

Pri nas se s tem problemom uspešno spopadamo in to z metodo koagulacijo kapilar lokalno, ki na vaš dermatitis ne bo vpljivala.Cena je 50€, na samo terapijo pa bo treba pohiteti, saj se dela samo med 0 in 25 C.,oziroma na spomlad.

lp

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Hvala za odgovor. Koliko terapij pa je potrebnih za odstranjevanje teh kapilar? Imam jih pod nosnima odprtinama na vsaki strani dobrega pol centimetra ter ob straneh nosa nekaj milimetrov široka področja.

Hvala in LP,
Echo

Pozdrav,

Odvisno kolikšna je površina, enkrat se naredi, potem počaka en mesec, v tem času se koža obnovi, in izgled kože se popravi.Če se opazi še kaj motečega, ali nismo uspeli zajeti celotne površine kapilar, se vrnete nazaj , da se dokonča delo.

lp

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close