Pitarello
Zanima me, ali katera kupuje čevlje v teh trgovinah? Če ja, kje?
Spomnim se, da sem pred leti bila v eni teh trgovin v Italiji, ampak me niso prepričali. Kako ste vi zadovoljni? Okoli mene ženske pogosto razlagajo, da so kupovale čevlje v Pitarellu. Kakšne so cene, kakšna je kvaliteta? Kaj se “splača” kupovati – moško, žensko, otroško, športno obutev?
Hvala za odgovore.
Jaz vse čevlje kupujem tam. Imaš pa na razpolago čevlje za 150€ in 20-30€. Seveda so dražji bolj kvalitetni in udobni. Kupujem pa jih večinoma v Pittarellotu, ker imajo moderne modele (imajo tudi klasiko) in ker sem že dvakrat drugje dala za čevlje več kot 100€ in so se v enem tednu uničli (enkrat neki zimski casual od Alpine in drugič poročni, ki so komaj zdržali do konca poroke). Načeloma pa kupujem čevlje do enih 50€, ker več mi je too much in imam raje drugo sezono nove- bolj moderne.
Mislim, da pa tam vsak najde kaj zase. Sicer pa hodim v Pittarello v Torri d Europa v Trstu.
Ojla,
Za Pitarello na Ptuju še nisem slišala. Jaz ga največkrat obiščem v Gradzu. Kupila sem si enkrat zimske škornje za 100 €. Zelo sem bila zadovoljna. Nosila sem jih že dve sezoni, in še nekaj časa jih bom lahko.
V Massu sem pred tem kupila škornje za 80 €. Zdržali so mi 2 meseca, potem so mi razpadli (dobesedno)! Sem jih reklamirala in dali so mi nove, ki so zdržali naslednja 2 meseca. Spet sem jih reklamirala… so bili vsaj toliko korektni, da so mi vrnili denar! Od takrat naprej ne kupujem več tam.
V Pitarellu v Gradzu imajo zame dobro izbiro oblačil. Všeč mi je, da karkoli oblečem mi ful dobro stoji in mi je prav…cene niso pretirane.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.