Najdi forum

bunda mango

Zanima me, kakšne izkušnje imate z Mango bundami? Puhavkami? Ali perje gre kaj ven, ali so ok? Sem gledala cene, so okoli 110€. Verjetno je za to že kolkortoliko kvalitetna? ENa mi je zelo všeč, pa bi si jo privoščila.

Katera, katera, katera?

http://shop.mango.com/SI/all/mango/clothing/coats/#firstitem

:)))

Ne povem! 😛

U, so pa lepe zadevice tole.

jah iz predlanske ne gre nč vn šam nism pa zihr da je s perjem. Letos sm si kupla uno dolgo,baje da s pravim perjem, ampak zaenkat je v redu. To da perje leti vn je treba jo met bolj v uporabi, letos še ni blo prilke. A boš kupla prek neta al v btc? Če kupuješ prek neta, me zanima kako si zadovoljna z dostavo in načini placila. Ma ogkar so zaprli ostale trgovine po Sloveniji in je sam ta v btc, je kr mal švoh izbira v primerjavi s tem kar je na netu.

Kje pa je v BTC?

Za jomam: jaz sem že večkrat naročila iz mangove spletne trgovine, plačala s kreditno, naročeno dobila v 4-6 dneh. Pošiljajo preko dhl, tako da je dostava hitrejša od večine drugih spletnih trgovin. Meni je moteče samo to, da dhl dostavlja samo v dopoldanskem času, nekako med 9h – 13h (LJ) in se ne da nič kaj zmeniti, razen prenaročiti pošiljko na drug naslov, npr. v službo 🙂

Če prav vem, je v Diamantu.

v Tpc Diamant, nasproti tržnice, med Lidlom in Eporiumom

Kolikor vem je Mango tudi v Mercator centru v Šiški.

Zaprta, že kar dolgo časa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close