Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style a že nosite bunde?

a že nosite bunde?

Jaz je še ne, pa opažam da so eni že zdaj na veliko v bundah in škornjih. Ampak drug teden za v službo bom pa tudi jaz podlegla in se sprijaznila, da prihaja zima….

ne še…bomo vidli kaj bo jutri oz pojutrišnjem 🙂

Počakaj še par dni, do 1.novembra. Takrat gospe v pelcih na pokopališčih odprejo sezono.

Bunde? Pri teh temperaturah? Ajoj, še skor kratke rokave 🙂

Meni se zdi, da je nekaterim prav dolgčas po škornjih in komaj čakajo, da jih obujejo. Malo manj je tega pri bundah. Meni je hecno gledati predvsem mladenke v tankih puloverckih, ki imajo zelo odprt predel okoli vrato, da se vidi veliko gole koze, potem pa volnen debel sal okoli vratu. No ja, se vedno je videti veliko gole koze. A kaj, ko je bolje biti moden kot pa na toplem. 😉

zadnja dva dni je tako toplo da se enostavno preveč oblečem. ravno sem doma peš hodila eno uro in sm vetrovko prinesla v roki, bila sem seamo v jopici in spodnji majici čisto dovolj.

pa saj je 14 stopinj?!”?!”?!?”?”?

kaj bo pa jutri bomo pa vidli, kdaj se bo do juitra toliko shladilo mi ni čisto jasno 😮

Obala, v stanovanju 24 stopinj brez gretja. Zunaj, čez dan, v kratkih. Zvečer čez tanka majčka. Jaz komaj čakam bunde, vročine imam že čez glavo! Včeraj je začelo deževat, je malo ohladilo, ma še vedno je toplo.

Ne še, sploh ne vem kje jo imam:)

Danes jo bom. Sneži kot za stavo, na cesti skoraj 10 cm snega, jaz pa moram v službo. Imam še letne gume.

Škornje bom pa danes tudi jaz obula, je lepo sneg po cesti. Pa celo morda tanjšo bundo.:)

Danes mi ni treba ven. Jutri za v službo pa bundo in gležnarje. Žal, zima je tu :((.

Ja, pri nas je tudi sneg pobelil cesto, pa še minus je. Tako da ja, jutri bunda in škornji. Jih moram še poiskat 🙂

Pri nas je bilo zjutraj in dopoldne zaradi megle že dovolj mraz za bundo, zvečer pa sploh. Ne oziram se po koledarju, ampak po temperaturah.

Ma mi smo vsi v kopalkah in sandalih.Z možem sva si vsak svoj ležalnik na zasneženem vrtu postavla pa po eno mrzlo pivce.

Zdaj sem nekaj tednov nosila podloženo usnjeno jakno, zjutraj ni bilo nikoli manj kot 5 stopinj, popoldne je bilo pa itak toplo. Gležnarje sem obula do zdaj dvakrat.
Danes pri nas ni niti ene snežinke, se je pa res shladilo, ampak bunde zagotovo še ne bom oblekla, mogoče volnen plašč jutri…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close