Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style striženje + barvanja lj in okolica

striženje + barvanja lj in okolica

Punce, kje je strižete in barvata v LJ oz. okolici? Po doooooolgem času bi si frizerja privoščla pa gledam malo salone in predvsem cene.

Hvala za nasvete!

Ne vem kakšne so cene barvanja, ker se že leta in leta barvam doma.

Glede striženja, pa ti svetujem:

Studio FERRER
Drenikova 17
1000 Ljubljana

Aljoša zelo natančno striže, kar je meni edino pomembno….

Kolko € pa daš za striženje?

Se jst se tudi barvam doma, ampak sem si zaželela, da bi se po dolgem času pobarvala v salonu. 🙂

Barvanje i šišanje kose – Murgle 23, Ljubljana

Veš, da ti ne bom napisala dotičnega salona, je pa okolica Lj, barvanje in striženje 45€.

V Kamniku plačam do 45 evrov striženje, barvanje in prameni. Gotova sem v uri in četrt. Men je to super, ker sem včasih sedela pri frizerju 3 ure in plačala čez 100 €.

Tudi jaz iščem frizerja, s katerim ste zadovoljne in vas hkrati postriže za normalno ceno. Vedno skočim v x salon, ki pač ima fraj, pa žal še nisem bila zares zadovolja. Le enkrat, a tam se je potrebno naročiti za več kot en mesec v naprej, kar pa je pri meni neizvedljivo.

1raglja, ne razumem, zakaj ne napišeš ime salona? Ok, reklama pa to, dobro, pa vzemimo to kot pohvala dobremu frizerju.

Zato, ker je smotana in ljubosumno čuva zase…od nje še nikol ni blo kej pametnega in uporabnega za izvedet, sam lapa v tri dni…. Kamorkoli pogledaš povsod ta njen nick…sam še pašteto odprem pa bo najbrž tudi 1Raglja ven pogledala…brrrrrrrrrr

Tega Ferrerja pa ful pohvaljo, moja sodelavka se vozi h njim pa še par drugih znancev poznam, ki živijo v Šiški ali se pa vozijo na frizure. Tam dela tudi ena punca, ki je odlična za barvanje, ta moški, ki ga omenjate, Aljoša najbrž res, pa za striženje.

Zato, ker je smotana in ljubosumno čuva zase…od nje še nikol ni blo kej pametnega in uporabnega za izvedet, sam lapa v tri dni…. Kamorkoli pogledaš povsod ta njen nick…sam še pašteto odprem pa bo najbrž tudi 1Raglja ven pogledala…brrrrrrrrrr[/quote]

To se zgodi le pri ribji pašteti:)))))))))))))))))))

Zato, ker je smotana in ljubosumno čuva zase…od nje še nikol ni blo kej pametnega in uporabnega za izvedet, sam lapa v tri dni…. Kamorkoli pogledaš povsod ta njen nick…sam še pašteto odprem pa bo najbrž tudi 1Raglja ven pogledala…brrrrrrrrrr[/quote]

To se zgodi le pri ribji pašteti:)))))))))))))))))))[/quote]

…o hvala kUrcu pol sem varna, k jo ne jem…

Jaz se že nekaj časa barvam doma, tako nekaj privarčujem, pa kolegica mi vedno pomaga, tako da je tko tudi bolj zabavno. Ne vem, jaz sem probala že nekaj blagovnih znamk, vendar mi še najbolj sedejo barve Supreme od Subrine. Zelo dobr sijaj, pa barve so res hude. Tako da sem vedno znova nad rezultatom zadovoljna. Mi je blo pa enkrat čudno ker sem nujno rabila barvo, pa sem skočila v DM, pa ugotovila da Subrine v drogerijah DM sploh ne moreš dobiti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close