Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kreme alverde

kreme alverde

Če katera uporablja kreme Alverde iz DM,prosim za mnenje.Nekaj let sem že(z vmesno kratko prekinitvijo) uporabljala avokadovo kremo za zelo suho kožo,včasih tudi jojobino,potem se jih nekaj časa ni dobilo,baje zaradi nove embalaže.Zadnjič pa jo spet kupim in -groza-krema je po sestavi čisto drugačna,kot so bile prej.Ne da se več lepo razmazat, je kar pusta,bolj suha,skratka-čisto kontra.Ker mi je bila všeč zaradi tega,ker je bila bolj mastna-imam suho kožo,je zdaj ne morem več rabit.A je katera tudi opazila razliko? Je mogoče kakšna naravna krema bolj mastna,pa da je za podobno ceno?Samo vlažilna mi je premalo,ker mi kožo skupaj vleče.Prosim za mnenje.

jaz uporabljam olje za telo od alverde in sem ful zadovoljna.diši,lepo se vpije in naredi lepo kožo.mi je pa tudi super maslo za telo od alverde.poskusi z oljem

Sama doma izdelujem kremice iz cebeljih proizvodov. Imam primerno kremo za suho kozo, cena za 100ml je 7,5 eur, za 200ml pa 10eur. Kozmetika je popolnoma naravna, brez kakrsnihkoli dodatkov. Ce te zanima pisi na studiotrien@gmail.com.

Lp

Nina

Zakaj pa ne uporabljaš kar mandljevega olja?

Priporočam ti Afroditino Karotin regenerativno kremo za noč, fantastična za suho kožo. Uporabljam jo čez dan, ker je edina po kateri mi ne vleče kože skupaj.
Prej sem uporabljala 5x dražjo kremo priznane znamke, so ji zamenjali embalažo in tudi pod razno krema ni več enaka. Očitno ni samo pri Alverde tako.
Aja, krema od Afrodite je okoli 10 euro.

Probaj z oljem. Sploh, če imaš suho kožo.

Tudi jaz sem imela rada avokadovo kremo od Alverde, potem pa so ji, mislim da enkrat lani spremenili formulo in od takrat je bolj tekoča, manj mastna, zame pa žal neuporabna.

če imaš suho kožo, potem žal kreme niso primerne zate, ker vsebujejo alkohol in to kar dosti, žal. isto ni za občitljivo kožo. sem sprobala, vrgla precej denarja stran za alverde, preden sem to ugotovila. tudi kreme za telo ga vsebujejo in draži suho kožo kot hudir. Razen če iamjo kaj brez alkohola(če ima katera to info, naj jo prosim pove), vendar je še olje za telo (aloa plus oljčno olje) vsebovalo alkohol in meni dražilo kožo.

škoda za alverde, kajti alkohol je konzervans, je sicer naravna, poceni, a…

Svetujem DM Balea Urea program, v tubicah – odlična za suho in žejno kožo, sploh SOS Urea serum! cene so pod 3 eur za posamezno kremo, le serum je 1 eur dražji! Meni ni še nobena krema tako ustrezala, kot te iz te kolekcije!

Če imaš pa zelo zelo suho kožo, potem je dobro vsaj 1x tedensko namazati kožo obraza z mandljevim oljem – pomiri ziritirano kožo, jo nahrani i naredi mehko in gladko.

POzdravljena,

če imete še kakšno embalažo od stare kreme, prepišite sestavine, pa vam bom našla zamenjavo. v naslednjih dneh grem v DM in bom vseeno pogledala, kaj je lahko za vas primerno. Če vam kožo zelo vleče probajte pod kremo nanesti kakšen tonik za suho kožo, ta bo dodatno napil kožo, krema pa bo dodala lipide, ki zadržijo vlago.
Za zelo suho kožo izberite med kremami, ki so bogate z karitejevim maslom, makadamija oljem, arganovim oljem.

Simone Godina
Beauty Coach

Joj ko slišim tale DM in te njihove proizvode me res mine. To zame sploh niso ne dobri proizvodi, vse je tako umetno in moji koži sploh ne utreza. Jaz res ne razumem kako ste vse mahnjene na tale DM, kjer ponujajo samo še ceneno tujo robo in njihove lastne proizvode. Ko bi vsaj vedeli kako umetno in slabo je to za vašo kožo tega ne bi nikoli več kupovale. Kaj pa kakšni domači naravni proizvodi, je katere že probala kreme iz kolekcije Green line. Ko boste enkrat tole probale ne boste več skakale v DM…

Green line je pa res čist isto kemično sranje, kot balea, oprosti.

Kakšne neumnosti pa ti govoriš, da je kolekcija Green line samo kemično sranje? Pa kje ti živiš? Če so pa kateri izdelki narejeni na najboljši naravni osnovi in da vsebujejo najmanj dodatnih umetnih osnov so pa ta zagotovo kreme iz kolekcije green line. to so ene boljših krem, ki jih lahko dobiš na tržišču, jaz jih uporabljam že vrsto let in rezultati so vidni na moji koži. se pa strinjam z eno od uporabnic foruma, da je sramota da izdelkov ne moreš kupiti v drogerijah DM in da je slovenskih izdelkov v DM-u vedno manj in to se mi ne zdi ne prav in ne u redu! To je tudi razlog da ne prestopim več praga DM drogerij!

Ej,ej Akonka so tudi tebe najeli, da siris negativno reklamo za dm? Predlagam, da predlozis teste analiz za kreme Green line in Alverde….

Predlagam, da tale debata dosega raven korektnosti, podkrepljenosti z argumenti in ne pride v nobeno žaljenje ali vse splošno kritiziranje, sicer bom prisiljena v brisanje.

Vsak naj izrazi svoje mnenje, ga morda podkrepi s kakšnimi dejstvi, zavedajmo pa se, da moramo ostati spoštljivi drug do drugega in do vseh, ki jih v postih omenjamo.

Hvala za razumevanje,

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close