Najdi forum

preobrazba

Zdravo.

Že nekaj časa razmišljam, da bi na sebi nekaj spremenila. Sem bolj staromodna in starokopitna, rahlo sramežljiva, pa vendar bi se enkrat v življenju rada počutila kot diva 🙂

Ali obstaja kje kakšen salon, kjer bi me vzeli pod “drobnogled” me naličili, me napravili (kot bi stilisti mislila, da je za mojo postavo dobro), mogoče naredili kakšno slikco….

Hvala.

To tudi mene zanima. Pasala bi mi sprememba, počasi zaključujem s študijem, čaka me korak naprej… A kdo priporoča koga? Gre za vse – frizuro, ličenje, svetovanje glede oblačil… Po neki razumni ceni.

Pozdravljeni,

v salonu CAT enkrat mesečno naredimo brezplačno stilsko preobrazbo v sodelovanju z revijo Lepa in zdrava. Prijavite se na mail ganesha2508@gmail.com Nekaj jih bomo objavili tudi na tem portalu, da si boste lahko ogledale stanje pred in po preobrazbi.

Sicer imamo konstantno akcijo za 50 eur, kjer že pridete z umitimi lasmi in vas naličimo in sfriziramo, ali nakodramo, ali polikamo, ali spnemo, karkoli se pač dogovorimo.

Vse ostalo je vidno na ceniku: http://www.cat.si/cenik

Katerakoli, ki bo k nam prišla s portala med.over.net bo prejela darilo dobrodošlice Harmony zapestnico v srebrnem odtenku, masažno kremo (original velja embalaža) in pa 10% ali 15% gotovinskega popusta.

LP-Katja

Salon CAT
Slovenska 19, Ljubljana
031626000

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close