Kakšna barva las
bi bila najbolj primerna,če imam nekaj sivih las in se takoj pozna narastek? Že kar nekaj let sem namreč živo oranžno-rdeča,sam me ful moti,ker se že po treh tednih pozna siv narastek…Ta barva mi je sicer všeč in nebi menjala,me pa mika sprememba,ampak bi se pobarvala na kakšen tak odtenek,kjer narastek ne seka ven….Sem svetlopolta,kakšne zelo temne mi ne sedejo,blond oz.blond pramen pa še nisem prakticirala….Nasvet?
Sem imela dolga leta blond pramene. Pobarvala sem se na temno rjavo in šele takrat ugotovila da imam ful sivih las (33 let). Eno leto sem se zajebavala, ker sem imela vsake 4 tedne že siv izrastek, kar naprej barvala in s pinceto izpulila kakega.
Odločila sem se nazaj imeti blond pramene in zdaj je super fajn, izrastek si pobarvam na 2-3 mesece in noben sivček se ne opazi.
Težava je v kontrastu, podobno je tudi pri svetlolaskah, ki se barvajo na rdečkaste oz oranžkaste tone. Včasih pomaga, če si malo prestaviš prečo in je optično narastek manj viden. Jaz sem imela oranžno od Subrine in mi je vedno zelo lepo prekrila, zdaj pa sem medeno rjava, tudi njihova barva iz Charm Linije. Se splača pogledat v Tuš drogerijah, ker imajo dostikrat znižanja tudi njihovih barv medtem, ko jih DM ne prodaja več, ker niso nemška znamka, hehe. Pa opogumi se za pramene 🙂
Probaj kakšen svetu odtenek, to je najboljše. Jaz sem imela podobne težave in sem probala ene dve različne barve od L’Oreala, samo se ni preveč obneslo. Potem sem pa probala barve od Subrine in sme zadela v polno. Vzela sem barvo 58/10 peščeno blond in rezultat je bil odličen. Samo sem pa pri iskanju te barve naletela na problem, saj Subrine nikakor nisem dobila v drogeriji DM. In ko sem šla potem pogledat še v drugo prodajalno DM v LJ sem ugotovila da Subrine v DMu sploh nimajo, kar mi je zelo čudno!
Od Subrine barve imajo po mojih izkušnjah absolutno prednost pred ostalimi proizvajalci, ker odlično prekrijejo sive lase, tudi tidte drobne, mlade, ki poganjajo in so bolj porozni. Nisem še poštudirala, da dm nebi prodajal Subrine. A to je samo začasno? Kupujem bolj v Tušu in Tuš drogeriji, ker uporabljam njihovo kartico pa potzem pokombiniram vse skupaj.
Forum je zaprt za komentiranje.