koliko kavbojk
Kavbojke so moj osnovni kos garderobe – imam zelo malo drugih cunj – hvalabogu za tako službo. Imam 7 parov lepših kavbojk in še 3 pare za doma. Poleg tega premorem še 4 žametke in dvoje elegantne hlače. Kril in oblekic ne nosim (razen poleti). Kavbojk ne likam, ker jih perem na 30 z minimalno centrifugo in se ne zmečkajo.
Imam ene 6 kavbojk, dvoje bolj take vsestranke, za naokoli… ostale so pa lepše in jih imam za službo. Čedalje bolj opuščam kostime, krila…, ker sem se navadila s kolesom voziti v službo in za to so najprimernejše kavbojke ali druge športne hlače.
Hči ima dvoje kavbojke, ker rajši nosi pajkice, krila, oblekice… in ima kavbojke le za kake športne dneve, sin ima pa ene 5 kavbojk, ker so zanj osnovno oblačilo 🙂
Mož ima tudi veliko kavbojk, ker je ves čas v njih. Likam jih samo njemu, na posebno željo.
Jaz jih imam okoli 20, za doma in za ven … vseh možnih krojev, barv in oblik. Kupujem jih pa izključno v outletih in na razprodajah, ne vem, če sem za katere dala več kot 20 evrov (pa so med njimi tudi dražje firme diesel, pa G star, Esprit … precej je tom taylorja, only). Nabrala sem jih pa v zadnjih petih, šestih letih in so vse še vedno in (ostale so romale v Humano in tako dalje). Tako da me ta naložba ni stala več kot 300 evrov, razdeli to na pet let, se pravi 60 evrov na leto.
Sin ima okoli sedem parov, ker jih dobi od starejšega sorodnika, hči pa raje nosi hlače iz drugih sort blaga.
Jaz 4. navadne straight modre, navadne straight črne, modre leggings in temno modre wide leg. Zaenkrat ustreza. Sem gledala, da bi si kupila še bežkaste malo bolj ozke, da bi jih nosila na srajce v bolj plahutajočem stilu in razne puloverje, pa me je tokrat cena ustavila. Mogoče drugič. 😉
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.