Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katera dolžina poletne oblekice se vam bi zdela najbolj primerna za DEBELUŠKO

katera dolžina poletne oblekice se vam bi zdela najbolj primerna za DEBELUŠKO

v kratkem grem na poroko. svoje hruškaste debeluškaste obline bom oblekla v poletno oblekco. naročila sem jo preko neta (ker imajo večje cifre), vendar je z velikostjo seveda večja tudi dolžina. oblekico bo treba skrajšati, saj mi je sedaj dolga skoraj do gležnjev.

na katero dolžino mi svetujete, da jo skrajšam? sama razmišljam mogoče malo pod kolena?

jaz jih imam malce pod koleni, pa čevlje da pašejo na podplat lepo.

lahko nad gležnji pod mečami ali malo pod koleni, odvisno je tudi od kroja, kako bo ob krajšanju padel

Daj slikco obleke

oblekica je črna, imam jo namen popestriti z barvnim bolerom in barvnim pasom. oblekica je pa črna. pod prsmi prosto pade, predel prsi pa je teliran. debelejše naramnice ima. menda bo 🙂

mislim, da bo tik pod kolem najboljše.

navihana debeluška, zakaj posebej omenjaš z ritko?

Obleci, pa boš videla kako ti pade in kako se boš počutila.Skrajšaj pa tako kot tebi odgovarja

kaj pa vem :-)))) mogoče ker je najbolj problematičen predel mojega telesa – je najbolj hruškasta 🙂

provociraš….zdej ti bom odgovoril pol bodo pa une nitkaste spet težile kako majo svojo otroško bando gor na monu in da otroke kvarim.

OK bom reskiral. Ti nisi to kar za kar se izdajaš, ampak v talarju sediš z dlančnikom v roki na svoji debeli ritki v spovednici…?

zato ker so ene zašpehane po vampu , ene pa po riti. in pol ita obleka na dveh različnim postavah drugače stoji.

zato ker so ene zašpehane po vampu , ene pa po riti. in pol ita obleka na dveh različnim postavah drugače stoji.[/quote]

pa pozabila sem pripisat, da do pri nas ritastih tud stegna in meča močnejša.
kar pri vampastih zelo redkeje drži.

zakaj pa pod kolena? Če si mlada,samozavestna,imaš lahko dolžino oblekice tudi nad koleni,kile in stegna gor,ali dol!
Pravzaprav mi povejte,kje piše,da bi morale močne ženske skrivati noge???Po resnici povem,da lepše zgleda ženska v kratki oblekci in 30 kg preveč,kot ženska pri 175 cm in 50 kg pa oblekca enakega kroja! Vse je v tem kako je tvoje maščevje razporejeno in nikakor ni stoodstotno ,da ti kratka oblekca ne bi pasala,če si okrogla!

Svetujem ti, da ostaneš doma in dokler ne shujšaš ostaneš med 4 stenami. Ni ga gršega kot zavaljene bajse…

Ali pa skrajšat na minico, da bo vse ostale tek minil.:)

Pa ja de. To je samo tvoja resnica.

Če imaš lepe noge, potem naj bo tik nad koleni, če imaš kolena tudi zamaščena, potem malo pod. Samo ne “sekaj” meč, to je najslabša dolžina.

Kar tolaži se.

kje piše, da moramo biti vsi suhi ali debeli ali izobraženi ali za tekočim trakom? dajte dihat sebi in drugim, vsak ima pravico živet in če sedaj že dolžina oblekce koga moti in par kg preveč, kje je strpnost pri vitalnih življenskih problemih? Zato pa smo taka bedna, depresivna in neperspektivna družba, ki tone v svoji majhnosti in zaplankanosti 🙁 dajmo se mal dvignit, mal oči odpret, se pozitivno naravnat in kaj pozitivnega v tem svetu videt.

pete so ovezne…te malo podaljšajo

bog ne daj bolera…veš, kok debelejša boš zgledala…
razmisl

Najbolj primerna se mi zdi dolžina do oz. malo preko kolen. Tisto sredi meč se mi zdi mogoče malo mamasto, mora biti res dodelan osebni stil, da dobro izpade.

Všeč mi je tudi dolga obleka do tal, prav tako, če jo oseba zna nosit: tako za visoke kot za majhne.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

shujšaj, da se ti ne bo potrebno vedno za oblačili skrivati

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close