katera dolžina poletne oblekice se vam bi zdela najbolj primerna za DEBELUŠKO
v kratkem grem na poroko. svoje hruškaste debeluškaste obline bom oblekla v poletno oblekco. naročila sem jo preko neta (ker imajo večje cifre), vendar je z velikostjo seveda večja tudi dolžina. oblekico bo treba skrajšati, saj mi je sedaj dolga skoraj do gležnjev.
na katero dolžino mi svetujete, da jo skrajšam? sama razmišljam mogoče malo pod kolena?
zakaj pa pod kolena? Če si mlada,samozavestna,imaš lahko dolžino oblekice tudi nad koleni,kile in stegna gor,ali dol!
Pravzaprav mi povejte,kje piše,da bi morale močne ženske skrivati noge???Po resnici povem,da lepše zgleda ženska v kratki oblekci in 30 kg preveč,kot ženska pri 175 cm in 50 kg pa oblekca enakega kroja! Vse je v tem kako je tvoje maščevje razporejeno in nikakor ni stoodstotno ,da ti kratka oblekca ne bi pasala,če si okrogla!
kje piše, da moramo biti vsi suhi ali debeli ali izobraženi ali za tekočim trakom? dajte dihat sebi in drugim, vsak ima pravico živet in če sedaj že dolžina oblekce koga moti in par kg preveč, kje je strpnost pri vitalnih življenskih problemih? Zato pa smo taka bedna, depresivna in neperspektivna družba, ki tone v svoji majhnosti in zaplankanosti 🙁 dajmo se mal dvignit, mal oči odpret, se pozitivno naravnat in kaj pozitivnega v tem svetu videt.
Najbolj primerna se mi zdi dolžina do oz. malo preko kolen. Tisto sredi meč se mi zdi mogoče malo mamasto, mora biti res dodelan osebni stil, da dobro izpade.
Všeč mi je tudi dolga obleka do tal, prav tako, če jo oseba zna nosit: tako za visoke kot za majhne.
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.