Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dober frizer primorska

dober frizer primorska

kam k frizerju, da je kreativen, inovativen, pa da ti zna svetovat??? torej kam?

Fedora na Škofijah,Silva v Kopru (primorska je širok pojem).

Ursula v Čebelnjaku.Edina,ki ji popolnoma zaupam svoje lase,brez straha da bom na koncu ‘čudna’.Pa ful mi je dobro svetovala pri izbiri barve…zdej zažigam:))

salon ksfh v tpc lucija. Frizerka sladzana. Imam zelo smotane:) lase pa me je od prvic znala ostrizt. Pa se smisel za modo z obilico dobrega okusa ima.
Odsvetujem salon nadja v izoli v jagodju. Mene so tako pofusale da sem rabila 10 mesecev da so se pokrile vse luknje.

Priporočam ti frizerko iz Mercatorja v Kopru frizerka Karmen. Ti povem, da ve točno kaj ti lepo paše, kakšna barva lasje, oblike frizure vse.
Ko te striže te vedno vpraša a bo tako dober. Meni je ful dobra pa še poceni so.
lp,

Fedoro poznam, no frizirala se nisem nikoli pri njej….. :)))) Kje so tisti cajti….. :)))

Evo, še en glas za Uršulo! Super, super, super!
Jaz grem tja in rečem samo “Naredi kot hočeš”!

V Ankaranu v hotelu Convent frizerka Katja ali pa Jana v Izoli- Livade.

Salon Gaja v čebelnjaku-Koper

ma kje pa je ta čebelnjak?

kakšen pa je recimo mitja sežana? oz. te on ostriže? kaj pa cena?

ko je bil še začetnik, sem se nekrat strigla pri njem v salonu, takrat, ko je delal še doma, pa ni bil nič posebega. mogoče se je pa kaj posodobil?reklam ma dosti, da je kao odličen, pa je res?

punce hvala.

Za Supernovo v Kopru je Čebelnjak!!

Živijo!

Dober frizer na Primorskem je Boštjan iz Lucije.

Zanima pa me, če je morda kdo bil v frizerskem salonu Mitja v Sežani.

Hvala in lp,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close