Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Slab frizer ali čudni lasje?

Slab frizer ali čudni lasje?

Lep pozdrav!
Sem moški in si zadnja 3 leta puščam dolge lase. V zadnjem letu sem frizerja obiskal 3 krat in sem vsakič bil nezadovoljen. Prvič sem si zmanjšal volumen in so mi lasje nato kakšen mesec štrleli. Naslednjič sem frizerko na to opozoril. Postrigla me je vredu, a je frizura delovala zelo žensko. Mislil sem, da je prvič pač storila napako, tudi frizerji so samo ljudje. No, nazadnje sem jo obiskal pred 2 mesecema in rezultat je katastrofalen. Hotel sem si razredčiti lasje. Sedaj imam zgornje lase do ramen, nato pa še 10 centimetrov las, ki mi rastejo is spodnjega dela glave. Če si jih vsak dan ali pa vsak drugi dan ne zlikam, mi lasje štrlijo, ali pa “gledajo” v levo ali desno, ker imam delno valovite lase.

Rad bi se ponovno postrigel, a se preprosto bojim iti k frizerju, da nebi spet imel grozljive frizure… Škoda se popravlja več mesecev, ki so zelo neprijetni.

Katerega frizerja za daljše moške frizure v mariboru priporočate?
Ali pa so moji lasje preprosto takšni, da se ne dajo lepo postriči in razredčiti. Res sem že obupan, zato se za odgovor vljudno zahvaljujem.

LP

Nihče ne bo odgovoril?

Kako preprečiti goste lasje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close