Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style opekline pri laserju

opekline pri laserju

Lep pozdrav!

Rada bi le opozorila, da te z laserjem lahko tudi oreng opecejo. To se je zgodilo meni, zadeva se po vec mesecih se vedno pozna. Ker nisem takoj reklamirala, so mi potem dejali, da je to nemogoce, kljub temu, da je stanje fotografirano. Tako da res, zadeva sploh ni nedolzna!!! Upam, da ne boste imele podobne izkusnje kot jaz… ce pa ze pa res takoj nazaj!

Zanima na kakšni terapiji z laserjem si bila? Kakšen laser je to bil?

Tudi sama imam žal enako izkušnjo. laser (IPL lučka) je zelo boleč postopek česar pa ti seveda na povejo. Tudi število postopkov je bilo pri meni veliko več kot v salonu reklamirajo, da je dovolj. tako, da priporočam, da se o vsem dobro pozanimate.

Bolečine zagotovo ni, ne vem, kako delajo v drugih salonih, pri nas nimamo teh težav.
pri številu postopkov pa je različno od poraščenosti stran, zato je fino, da najprej vsaka stranka na sebi sproba manjši predel, npr.pazduhe in se na podlagi teh rezultatov odloči za večje predele!

LP

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Jaz sem si odstranjevala kapilare in je bilo dva tedna po dveh posegih grozno rdeče kot bi bila opečena. Pa je vse minilo, koža pa bistveno lepša kot prej!

tudi meni je laser pustil opeklino na nogi… oz. nesposobna kozmetičarka! groza no…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close