nasvet
Lep pozdrav vsem skupaj!
Že nekaj časa si zelo želim obleči krilo, vendar ne vem, kakšnega naj izberem. Sem namreč bolj majhne (165 cm) in okrogle (64 kg) postave, z bolj kratkimi nogami. Obsegi gležnjev, meč, rok, prsi in bokov so še kar primerni, problem je v večjem obsegu pasu in stegen.
Prosila bi za nasvete, kakšno krilo (ali oblekica) bi bilo primerno za moj tip postave? Z izbranim krilom bi želela podaljšati noge in zakriti stegna. Kaj pa obutev?
Sem bolj športno elegantni tip človeka.
Že vnaprej hvala za pomoč!
Krilo naj bo višje v pasu, majico nosi zatlačeno noter, če ti trebuh to dopušča, ali pa naj gleda čisto malo čez rob krila.
Krilo naj bo krojeno na A, torej ozko v pasu, potem pa naj se širi proti kolenom, ampak brez kakšnih všitkov, žepov ipd.
Dolžina krila naj bo okoli kolena, sama ugotovi, ali ti lepše noge naredi dolžina cm nad kolenom ali cm ali dva pod kolenom.
Hlačne nogavice naj bodo nujno enobarvne, nikakor ne vzorčaste, sploh odpade kakšna čipka, karo in podobno. Še dodatno boš podaljšala in polepšala noge, če bodo hlačne nogavice iste barve kot krilo – čeprav je to poleti zdaj težko, ker ni primerno hoditi okoli v npr. črnih žabah. Torej ta nasvet upoštevaj bolj jeseni in pozimi.
Tudi zdaj pa zelo zoožaš in podaljšaš postavo, če oblečeš majico ali srajčko e enaki barvi, kot je krilo. Lahko pa potem zadvo popestriš s kakšnim nakitom, vzorcem na zgornjem delu ali ogrnjeno jopico, kadar vročina to dopušča.
Kar se tiče čevljev, naj imajo obvezno malo petk, ni pa treba res pretiravati. Nikakor pa ne smejo imeti kakih trakcev okoli gležnja, ker to zelo skrajša in razširi noge.
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.