FASHIONISTA še zame prosim
Lahko še jaz prosim za nasvet.
Stara sem 30 let, po 2 porodniškah, jeseni začnem z novo službo, omara pa je prazna.
Za službo večinoma ne rabim svoje obleke, imam službeno. Potem pa so še razna predavanja, seminarji, sestanki, večerni dogodki in rabim kaj primernega.
Kaj so osnovni kosi, ki jih rabim v svoji omari?
V trgovinah preizkušam razne kostime, pa mi to enostavno ne paše. Kaj naj oblečem, da je elegantno, pa vendrar mladostno?
Kakšen nasvet, prosim 🙂
Živjo,
pri tridesetih letih pa res ni potrebe po kostimih. Razen, če si ministrica ali pa direktorica ogromnega podjetja. 😉
Zdajle bom malo bolj hitra, ker se mi malo mudi, bom pa več, obljubim, še danes ali najkasneje jutri odgovorila na Fashionista.si.
Osnovni kosi torej:
definitivno obleka ali dve
za preko (in tudi za na hlače) kakšna jakna
lepa in tanka pletena jopica ali dve (za preko obleke)
nekaj bluz ali srajc; pa ne tipičnih pisarniških zadev, ampak nekaj pikico bolj modnega
ravno krojene svetle (če postava dopušča) ali/in temne hlače (če je treba kaj skriti)
top ali dva, ki ju lahko nosiš s hlačami in blejzerjem
eno krilo v kroju, ki ti ustreza
trenč plašč
dnevna in večerna torbica
Hm … Od oblek res nujno morda to. Lahko še raven temen jeans, če ga smeš kdaj obleči. Zraven pa seveda ne bombažna majica, ampak ena od bluz ali pa top z blejzerjem.
Tako na hitro, kot sem obljubila, se še piševa za slikice. Bom pa vesela, če sporočiš, če imaš kakšne posebnosti pri postavi, da vem, kakšne kroje iskati. Lahko tu ali pa preko obrazca na Fashionista.si: http://fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro
🙂
LP,
Lenka
Pozdravljena,
sem odgovorila na Fashionista.si, povezava:
Lep dan!
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.