Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krajšanje hlač

Krajšanje hlač

Me zanima koliko plačate za krajšanje hlač. Sem prejšnji teden nesla dvoje krajšat in sem plačala 14 eur, kar se mi zdi oderuško.
Kje na Vipavskem. Ajdovskem ali Goriškem koncu krajšate take stvari?

10 EUR/KOS

brez računa 10, gorenjska

Meni se zdi to dosti. Kaj to so vse hlače, kakšne bolj fine, kavbojke?

Jaz pa sem tako pridna pa kar za kakšno kavico skrajšam, zoožam, zadrgo zašijem.
Bom zdaj malo premislila kako je s temi uslugami. Je kriza…

Ja,men se tudi zdi to velik, če so hlače 30, tudi kavbojke lahko, zašije pa originalni rob, dobro, zato sem vseeno vesela, sem namreč majhna, srednje postave, zato moram vsake hlače krajšat

Se strinjam, drago je – sem ravno nesla skrajšat ene otroške kavbojke in eno otroško trenirko in plačala 13,5€. Kupila si bom šivalni stroj, enega poceni, s par kavbojkami prinesem noter.

Še vedno so šivilje cenejše od frizerk, kozmetičark in ostalih obrtnikov. Problem je v tem, ker imajo konkurenco s Kitajske, medtem ko ostali obrtniki nimajo tako hude konkurence. Potem pa se seveda človeku zdi zamalo dati 10 eur za krajšanje, ko pa je za cele hlače dal 30 eur, ob tem pa pozabil, kako in kje so bile te hlače izdelane.

Mama283136, ti pa kar kupi poceni šivalni stroj. Samo potem ne jamrat, da si ga na prvih kavbojkah uničila. Če pa boš zanj dala 500 eur, pa upam, da boš kmalu zarobila 70 kavbojk, da boš pokrila strošek.

2,5€ na hlačnico se pravi 5 € v Tržiču (to je blo kake 2 let nazaj samo dvomim da se je kej fejst podražil… najcenej je če jih sam skrajšaš:))) evo za tiste k ste iz tržiča jih jst skrajšam za 3€(obe hlačnici skupaj:)))

Krajšanje hlač za 5 eur zelo zadovolna gospa Teja okolica Prestranka tel;031567811

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close