Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Prvi na kavitacijo; a rabiš sp. perilo za preoblečt?

Prvi na kavitacijo; a rabiš sp. perilo za preoblečt?

grem prvič in ne vem ali je treba s sabo prinest kaj za preoblečt al kako gre to ;)?

Papirnate tangice, udoben spodnji del trenerke in za zgoraj eno bombažno majico.

kje pa jih dobim??? A lohk tud navadne? 😉

Pozdravljena!
Ne potrebuješ nobenih papirnatih tangic. Ko sem jaz hodila, sem imela čist navadne spodnjice, zgoraj pa moderc, ali pa brez (lahko imaš tut eno majčko), ali pa si zavij brisačo okrog. Trenirke tut ne rabiš, ker jo boš morala sleč. Odvisno je tudi od salona, do salona (eni imajo vse tam:brisače, natikače,…eni pa ne in moraš met s sabo). Če ti bodo pa po kavitaciji delali še oblogo iz gline, pa savnanje, pol pa itak imajo vse tam. Nič preveč skrbet, če prvič česa ne boš iela, ti bodo povedal, al pa tja poklič. Vglavnem uživaj v rezultatih, pa velik vode pij, pa giblji se tut, pa bodo rezultati! ;)))
Lp,

Za program, ki ga je navedla zgoraj, pa res ne more biti v navadnih gatah! Edino, če ti misliš, da bo tja nosila obdelovat pete in komolce in ne rit ter stegna.

Jaz sem imela oblečen top in navadne svoje tangice.

V vsakem ta pravem profesionalnem salonu boš dobila tangice za enkratno uporabo – jih ne rabiš iskat naokrog!

super, HVALA vsem puncam za odgovore 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close