Fashionista, lahko pomagaš še meni?
Ok, sandali z odebeljenim podplatom bi šli super, lahko v obliki platforme s “slamnatim” ali “plutovinatskim” podplatom, še raje pa bi jaz predlagala kakšne z lesenim podplatom, zgoraj pa recimo rjave, tan barve.
Tako nekako:
[img]http://www.mycolorfashion.com/wp-content/uploads/2010/04/Tory-Burch-Risley-Platform-Sandals.jpg[/img]
Če gremo v skrajnosti ;), celo:
[img]http://shoeblogs.com/wordpress/images/fendi_colorblock_platform_sandals.jpg[/img]
[img]http://images.asos.com/inv/media/4/8/0/0/1990084/chartreuse/image1s.jpg[/img]
Je pa taka obleka meni čisto primerna npr. za okoli po mestu, za na pijačo …
Če so ti vsi zgornji primeri čevljev prehudi, nevšečni, s previsokim podplatom, pa lahko npr. v kombinaciji bele in lesa nosiš tele:
LP,
Lenka
P.S. Če ti obleka ne pride zelo kratka, bi rekla, da je tudi za v kakšno sproščeno službo čisto ok. Ali pa za na faks, saj veš, te zadnje dni, ko je treba skakati okoli in samo urejati razne birokratske zadeve … :)))
LP,
Lenka
Joj prejoj, samo ne teh sandalov, ki jih je predlagala fashionista. Omg, grdo, obupno grdo. Kot sem rekla, za piknik, plažo…ok tudi za sobotni potep po tržnici…ampak obvezno nizke pete…pa glej, da imaš stas takšen kot ga ima dekle na sliki, drugače obleko pospravi globoko v omaro.
Samo ne mi nosit tih čevljev z debelim podplatom. Obup od obupa.
Verjemem, da je to tvoje osebno mnenje. Meni osebno večinoma tudi niso neskončno všeč, zato sem na koncu predlagala še ene, ki so bolj nevtralni. Je pa vseeno dejstvo, da so taki platform sandali popolnoma primerni na tako obleko in tudi marsikomu so všeč. Ali pa je komu res pomembno to, da so modni – kar so.
Jaz npr. ne bi na tako obleko nikoli dala zraven navadnih japank; ker te pa res niso več nek višek modernosti. So se pa pred leti, tam okoli 2004, 2005, 2006, nosile praktično na vse, tudi na romantična krila in podobno. Zdaj so čevlji malo bolj strukturirani.
Ampak jaz še takole na to gledam: morda pa navadne japanke tudi na tak kos oblačila komu ustrezajo, ker so udobne, noga se ne poti, je lahko obuvalo, ki ga hitro obuješ in sezuješ. Popolnoma relevantno stališče.
Jaz pač v prvi fazi odgovarjam s stališča, kaj gre skupaj in je tudi modno aktualno. V drugi fazi pomislim tudi na udobje – če bi brala več mojih postov, bi to vedela. Tudi zadnjič npr. sem nosečnici svetovala, naj z lahkoto nosi tunike in pajkice, čeprav to ni več strašno v trendu. Je pa praktična, nosljiva in hladna kombinacija za poletje in tako obdobje v življenju.
Na koncu pa samo še tole, okusi so različni. Jaz to spoštujem. Ne samo to, spoštujem tudi, če nekomu ni niti 1 % mar za modo. To o človeku še prav nič ne pove in je tudi to osebna odločitev.
Če pa kdo mene povpraša, pa lahko pač pričakuje odgovor, ki bo trende vsaj malo vzel v zakup ali vsaj opozoril na nekaj, kar je res out.
Kot pravi ena stalna avtorica na forumu, ki ji zdajle ne vem nicka: “Pa brez zamere.”
LP,
Lenka
Ja, ja, čisto ok, sprejemam tvoje mnenje. Res je, da meni osebno nikoli niso potegnili čevlji s polno peto, obupni so mi.
Je pa res, da jaz take obleke ne bi nikoli oblekla za v mesto. Zato sem spraševala avtorico, za kam jo sploh misli obleči. Kot pravim, jaz bi jo nosila izključno za prosti čas, kakšen piknik, za na plažo, ok prebavila bi varianto za sobotno tržnico in recimo faks…ampak nikoli in za nobeno varianto take obleke ne bi kombinirala z visoko peto. Najraje obične havajke, če pa že morajo bit čevlji potem pa neke supergice ali balerinke. Obleka je preveč športna. Seveda to je moj okus.
Še dobro, da smo si različni. :)))
Čeprav priznam, meni bi tale obleka na supergice, ala snežno bele starterke, bila tudi zelo simpatična. 🙂
Pa lep dan ti želim!
LP,
Lenka
Iskreno, jaz oboje odsvetujem. Majico z dolgimi rokavi spodaj sploh, mislim, da res ne bi šla. Safari stil, kar tvoja obleka je, je res tak lahek in za pravo poletje. Če že, bi prej rekla, da preko obleci kakšno jakno, jaz bi npr. jeans jakno – seveda ne take iz 80., ampak nekaj sodobnega. Npr.:
[img]http://media.topshop.com/wcsstore/TopShop/images/catalog/05C14BMDT_small.jpg[/img]
Lahko tudi še svetlejše barve.
Če pa daš nanjo res neke supergice, pa morda tudi kakšno športno sivo jopico, samo potem bo obleka res, kakor pravi aa?, samo za na piknik in tržnico.
Če pa že vztrajaš, bi kvečjemu rekla, ok, pajkice, dolžine tam nekje 3/4. Jaz osebno ne bi, ampak verjamem, da bi jo rada čimprej nosila.
Sicer pa je obleka, saj pravim, bolj safari stil poletja.
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.