Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style fashion days-katera naročala?

fashion days-katera naročala?

Vaše izkušnje -predvsem če je treba dolgo čakati in če so težave pri morebitnem vračilu—

Ne nisem, sem si pa na bizi-ju pogledala lastništvo podjetja. Lastnik ni znan, sta pa dva zastopnika. Poglej si in preceni sama, ali boš za kupljeno dbila originale. jaz dvomim.

Čakaš kar nekaj časa:(

mi smo naročali,robo dobilei zelo hitro,kar smo naročili je bilo zelo kvalitetno. Eno stvar smo vrnili,ni bilo nobenega problema,denar so takoj nakazali na račun. Več problemov smo imeli z njihovimi dostavljavci GLS.

Kakšne se vam zdijo cene? So solidne ali prevsoke?

lp

Je to tista stran, kjer se moraš registrirati, da lahko sploh pogledaš?

No, mene je že to odbilo. Kar naj imajo robo.

Čakam od konca novembra. Baje naj bi bilo odposlano že pred mesecem, pa še nič. Karastofa.

http://www.diva.si/forum/viewtopic.php?t=38109

http://www.planet-lepote.com/forum/viewtopic.php?t=34222

…pa še kaj bi se našlo.

Čakali skoraj 2 meseca, roba je pa kvalitetna!

Pozdravljeni,

vsi izdelki, ki jih ponujamo na naši spletni strani, so originali, katere ponujamo po akcijskih cenah, ki so v običajni prodaji občutno dražji. Z rednimi in pestrimi akcijami sledimo sodobnim trendom in zadovoljimo še tako izbran okus.

Dostvni roki so predstavljali trenutni problem, saj je zaradi selitve skladišč prišlo do zakasnitev odpreme izdelkov. Sedaj so izdelki dostavljeni v doglednem dostavnem roku.

V kolikor so prisotni kakšni dvomi, vam z veseljem odgovorimo tako po telefonu kot po elektronski pošti.

Lep pomladni dan vsem!

Fashion Days

Hej.

Mogoče se oglašam prepozno… Malo sem sledila vašim komentarjem na forumih.
Situacija: sestra je naročila majico od roxy, ki je bila 40€, ko jo je prejela je bil materjal iz same sintetike in neki dekorativni okrasi so bili iz najcenejše plastike, ki je bila prebarvana na srebrno barvo… Tudi sama sem dobila izdelke, ki niso bili najbolj skladni.
Vse skupaj začini tudi to dejstvo, da je na izdelek potrbno čakati po mesec dni … ali pa ti kot moji znanki rečejo,da so paket izgubili… Najbolj me jezi tudi to,da dobiš mail,da je bil izdelek odposlan in ga pričakuj v naslednjih dneh. Potem te po npr.4 dneh pokliče GSLovec in ti pove,da je minutko stran in da prihaja,da ti dostavi naročilo…Imaš denar ali ga nimaš, znajdi se. Si doma ali ne, znajdi se. Ne boste verjeli, ampak zgodilo se je,da je sestri dostavil paket na Petrolu!!!! Ja, točno tako!!! Poklical jo je dostavljalec in ji rekel,da je paket pustil na Petrolu. Ko je prišla na Petrol jo je tamkajšni delavec nap****,da se tega ne dela in itd. Pa naj omeni,da je doma samo 5 min stran.

Sej nekaterih oblačil nimajo slabih…ampak vseeno ne moreš čakati na paket 1-2 mesca.

Jaz NE naročam več pri jih.

Imam zelo slabe izkušnje z Fashion Days. Naročila superge marca, sredi aprila dobim mail da je iz strani dobavitelja prišlo de zamude bla bla in da jih bom dobila v začetku maja. V sredini maja dobim mail da mi superg sploh ne bojo mogli dostavit, ker jih pač nimajo. Super. Imam odprti še dve naročili pri njih vse od marca sedaj pa je že maj…enako kot vedno, sem že dobila mail da je prišlo do nepričakovane zamude…sedaj pa čakam še mail ko mi dokončno skenslajo še ti naročili.
Veliko nakupujem preko stilago, kjer se mi kaj takega še ni zgodilo. Če je napisan dobavni rok do 4 tedne dobim robo v 4 tednih, mene ti dolgi roki ne motijo, pač saj naprej veš da bo dolgo trajalo si pač ne naročim stvari ki jih nujno potrebujem. Izdelke pri katerih imajo označeno da je dobava 10 dni, sem jih vedno dobila v 10 dneh, pa še teh butastih GLS dostavljavcev nimajo. Kot je že nekdo napisal, pokliče te pet minut prej, znajdi se kakor veš in znaš, jaz imam malega otroka in če spi je jaz ne morem pustiti same in letet na bankomat.
Torej Stilago JA, Fashion days- kiss my ass!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close