Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style uporabljate kreme proti gubam pri 33?

uporabljate kreme proti gubam pri 33?

Katere? Se vam zdi da je kaj od tega?

Pri 34,5 še nisem uporabila kreme proti gubam. Pa jih vseeno nimam.

se hecaš?
sicer pa ssploh ne uporabljam nobene kreme, nobenih naravnih pripravkov. moja koža razen vode na ksihtu ne vidi ničesar. pa je baje k dojenčkovoa ritka 🙂

Ja, baje imajo eni ksihte kot dojenčkova ritka še pri 70-ih…

Kakorkoli že, kreme proti gubam lahko komot uporabljaš pri 33 letih, ni pa od njih nobene večje koristi kot od običajnih krem, ne pri 33-in ne pri petdesetih.
Koristi od krem proti gubam ima v glavnem kozmetična industrija.
Kožo in gube pa pač imaš kot je zapisano v tvojih genih.

Pri 33 letih res ni potrebe po specialnih kremah proti gubam. Res pa je, da se v teh letih že malo napovedujejo. Nasvet, ki ga posredujem direkt od prodajne šefinje ene kozmetičnih firm (sva pa dobri prijateljici): Mazati kožo večkrat na dan, najbolje z naravnimi olji, oljčno, mandljevo, otroško.
Umivanje z mrzlo / vročo vodo izmenično in vsaj uro na dan na svežem zraku. Čudežnih krem, ki jih moja prijateljica na debelo prodaja, sama ne uporablja.

Proti gubam, ki so že nastale, ne pomaga nobena krema več, le kirurški nož.
Lahko pa z dobro kremo (to je takšna, ki odgovarja tvoji koži) kakšno gubico prestaviš na malce kasnejši čas.
Največ je zapisanega v genih, a seveda z dobro nego lahko ohranjaš kožo v formi.

tole se mi zdi zelo pameten nasvet, sicer pa zdrži do 45. leta, potem ti bo počasi vseeno za gube, spoznala boš, da ti ni treba tekmovat z ženskami celega sveta, da moški le niso tako zelo pomembni kot se ti zdajle zdi, da lahko uživaš brez diktata kozmetične industrije.

Sem stara 47 in z gubicam se pač sčasoma sprijateljiš, saj ne gre drugače.

Kar se skrbi za kožo tiče, uporabljam občasno malo močnejše kreme proti gubicam, predvsem Shiseido kremo za okoli oči, ki so jo ‘nadenem’ ene 2-3 x tedensko zvečer.

Drugače pa uporabljam navadno Vichy hidratantno kremo, od katere mi koža dobesedno ‘zasije’ saj očitno da potrebujem le vlago v koži, ker je sčasoma povrhnjica tanjša in bolj suha, zato se mi zdi osnova vsega dobra hidratantna krema in meni ustreza Vichy.

Tudi tebi pri dobrih 30 letih svetujem uporabo dobre hidratantne kreme, kreme proti gubicam so pa dosti agresivne in po moje jih ne potrebuješ.

Merkaj na tiste stvari o katerih itak vsi govorijo, ki pa (preverjeno) delujejo, na kožo, lase, splošen izgled, in sicer: dovolj spanja, veliko vode med obroki, veliko sezonske zelenjave, malo sadja, nič alkohola, nič kajenja. IN čimmanj stresa ter veliko uživancije in zajebancije v vsakdanjem življenju in garantirano boš kot deklica tudi pri 50…

joj vedno se tukaj zatakne, ker eni kar ne verjamete, da eni dobro skrivajo(mo) leta. moj oče, pazi moški, je zadnjič kolegici, ki bo dopolnila 32 let junija rekel, ko se je pripeljala z avtom na dvorišče, če že ima izpit in kdo ji ga je dal. seveda v šali. in sama večkrat prav da so jo enkrat za osebno spreševali ko je kupovala za darilo žgano pijačo.
se pa sama sprašujem če se bomo taki ljudje pol kar na enkrat postarali, to me pa res mau “skrbi”. ker večno ne morš mladostno zgledat. zna bit pol kr šok, če se ne hit postaraš 🙁

če vrjameš ali ne, to je pa druga pesem.

lp

Tudi meni brez očal, zgledajo vse mladenke…………. ha ha ha ha….

Odkar nosim očala sem prav začudena, kako za vraga, zdej vse moje kolegice tako slabo zgledajo in jaz povrhu, ko pa dam dol očala, sem takoj mlada, in mi nben ne verjame… he he he he

lepo vas prosim no, kake kreme proti gubam pred 40…ali sploh vse tele kreme, sam nateg!

Stara sem 45 let, do nekje 20 leta sem uporabljala samo otroško kremo, mislim, da se ji reče becutan, še zdaj jo imajo, nato sem dobila eno dnevno kremo, čisto navadno, nič neke bedarije za gube in ne vem kaj, kot neka solea ali nivea je bila. šele po 40 sem si kupila niveo dnkage in zdaj imam že peto leto to kremo…moj obraz je gladek, skrivam leta, le ena guba se vidi, ampak kaj čmo, tu so leta in s te pridejo tudi gubice, sprejmeš jih, rad se imaš in čao.

Opažam pa, da suhi ljudje so veliko bolj starikavi, jaz sem nekje vmes, ne debela, ne suha in mislim,d a je taka kombinacija najboljša…ozri se okoli sebe in poglej, da je suhec veliko bolj starikav …

Mah tole glede starikavosti … suhi ljudje dejansko znajo bit prej nagubani kot debeli, ni pa to pravilo, se pa zato debelim koža povesi, in to očitno, tako da se ne tolažit. Na licih koža visi čez čeljustne kosti, ni sicer zgubana, ampak da bi bila pa to zdaj neka huda prednost, zaradi katere bi se splačalo imeti višek kg, pa definitivno ni.
Proti gubam še niso izumili žavbe, zapomni si to. Kar ti je namenjeno, to boš dobila. Verjemi pa iz prve roke, da gube niso niti približno tak problem kot nezadovoljen izraz na obrazu.

Pozdravljene zagovornice in nasprotnice krem proti gubam,

za nego po 33 letu, je pomembno, da kožo zaščitite pred vplivi okolja, tako pri 45 in več ne boste izgledale starejše od svojega EMŠA. Zaščita pred Uv žarki in antioksidanti vseh vrst. pri teh letih še vedno skrbimo bolj za preventivo staranja kože, ki se bo pokazala kasneje, ker n ebo koža pri 45 tako zmahana kot če jo ne zaščitite.

Pri teh letih se še ne pojavlajo prave gube ( te boste dobile kasneje, ko začnejo upadati hormoni)
pojavljajo pa se smejalne gubice ali strokovno imenovane mimične gube. Te lahko ublažimo z vlaženjem kože in s kozmetičnimi izdelki, ki delujejo na ublažitev te mimike, podobno kot botox.
Še posebej če že imate pri teh letih gube na predelu med očmi in na čelu, se bodo zmanjšale oziroma se ne bodo tako poglabljale, kot če ne nanašate nič.
Proti mimičnim gubam pomaga tudi obrazna telovadba.

Uživajte svojo mladost kristusovih let,

Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close