AHhh Bra
Sem že nekajkrat zasledila reklamo na TV in ker nisem še nikoli kupila nobene zadeve preko TV prodaje, me zanima, če je tukaj katera, ki je tale Ahh Bra kupila in kako je zadovoljna z njim?
Izbrati bi morala velikost XL (glede na zg. del oblačil), torej me predvem zanima, kako je pri večjih velikostih/prsih.?
Tole je precej leteči in hitri forum, vem pa, da je nedolgo tega, glih ena pojamrala, da gre za silni nateg….
Če želiš, relativno dober modrc za malo denarja, pojdi v H&M kjer boš dobila modrc tudi za 5€.
Povprečno pa so od 10-15. IN za ta denar, dobiš dejansko veliko. Tisti modrc iz reklame pa je že videti bolj bedno…..Je pa res, da ne vem ZAKAJ rabiš ta modrček…….
sem kupila takšne reči preko šopa…ne veliko, je šlo v smeti….Mogoče je original res dober, ne pa ta! To mje očitno ponaredek . Vem , da sem kupila dva gospodinjska aparata,,,joj , kako so bili na TV super, ročni sekljalnik bi moral narežati čebulo na koščke, pa je še kuhano jajce samo vrtel.. Vse sem zabrisala v smeti in reklame me ne zapeljejo več.
50€ za takšno “sranje”??? Se že na tv vidi, da je to morda samo za šport za 20-letnice, ki imajo precej velike in jim še stojijo. Drugače je očitno, da vse skupaj samo potlači, ne pa oblikuje. Če vas že ima, da bi to imele, kupite v Lidlu, ko imajo za 5€, da vsaj preiskusite. Navadno elastično sranje, ki lepo stoji samo na lutkah.
Jaz sem jih probala in mi ne ustrezajo. Imam namreč košarico 75 E, sadaj ko sem rodila 80 F….In zame absolutno niso taki modrci! Edino originalni od Schlankstütz Kollektion, ki jih prodajajo na HSE24 (Nemški tele šoping). Tisti so pa preizkušeno dobri in držijo ter lepo oblikujejo pe tako ogromne prsi. Ahhhh Bra pa….ahhhh sranje, na žalost!
Forum je zaprt za komentiranje.