Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dobra krema za roke

Dobra krema za roke

Mož ima v teh zimskih dneh čisto razpokane in suhe roke, kar malo krvave. Preiskusili smo že nešteto krem in uporabljamo blaga negovalna mila za roke pa se stanje ne izboljša. To se ponavlja vsako leto.

Ali kdo mogoče pozna res dobro kremo za roke?

Hvala

https://www.facebook.com/actio.si

Pozdrav.

Sicer nisem ekspert glede krem, vendar jaz uporabljam Lekovo – 48 in se mi zdi super. Je pa res da imamo v zimskih časih vsi težave s suho kožo. Predlagam da se redno maže in zaščiti roke pred mrazom z rokavicami.

Lep pozdrav

Kaj pa kakšna ognjičeva? Jaz jo uporabljam za noge in roke, kupim pa jo od zeliščarjev, ki jo sami delajo, ne v trgovini. Je precej mastna, vendar se mi zdi, da tudi dobra.

Hvala. Tisto 48 smo poiskusili, pa ni pomagala.

Ognjičevo pa bomo sigurno poiskali.

https://www.facebook.com/actio.si

Živ!

Neutrogena Fast Absorbing je res v redu – preverjeno. Imam tudi sam težave.

Sem pa za foro poizkusil dr.scheller z ognjičem (v mullerju imajo), pa moram rečt, da mi še ni dala rezultatov. Je pa natur:)

Lp

NOV NAČIN SAMOSTOJNEGA DELA
Nudimo nov način samostojnega dela in možnost velikega zaslužka, ki je zasnovan na novodobnih idejah
marketinga( naravni, ekološki izdelki iz brokolija v obliki prehranskih dopolnil in kompletne nege telesa).
tel: 031 640 816

dermalogica, jaz sem jo kupila v Energimedu, res dobra krema mislim, pokličl tja ti vse povejo
LP maty

Imala sam problema sa alergijama na deterdzent, tecni sapun…i za ruke niti jedna krema nije pomagala, jer sve bi me peckalo. Neutrogena, razni melemi, …nista nije pomoglo, na kraju jedina krema koju sam mogla staviti na ruke i slučajno sam je uzela je Rosal Spa krema za ruke.

Pozdravček,

za suhe roke sledeči učinkoviti recept:

1. Piling – lahko tisti za obraz, za telo, ali pa kar kristaliziran med ali prava morska sol – – zdrgnemo roke, tudi ob nohtih in pregibih.

2. Vlažilni tonik za obraz nanesemo na roke.

3. Takoj za tem krema za roke ali maslo za telo.

uspeh zagotovljen,

Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close