Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Čevlji za široke noge

Čevlji za široke noge

prosim vas, če mi kdo pove, kje se lahko kupi ženske čevlje (balerinke, …) za široka stopala. S hčerko sva prehodili še pa še trgovin v Ljubljani, ampak vsak čevelj je preozek.

V Ljubljani nikjer, V Avstriji in Italiji, sicer pa v internetnih trgovinah dobiš dobiš 6 različnih širin čevljev, tudi izredno ekstra široke.

Poglej v prodajalnah s čevlji znamke Ara. Ena je zagotovo na Miklošičevi, ena je na Celovški, nekaj Ara modelov sem videla (sicer lani) tudi v Massu v BTCju. Pa gotovo še kje.

ima tako široka stopala? Po tebi ali po možu?

Super odgovor na vprašanje! Čestitke!

Sicer pa – afsd, poglej na spletno stran Čevljarstva Kortinik. Nekaj modelov imajo bolj širokih, če je potrebno, dajo čevelj takoj na kopito in ga razširijo. Cene zelo zmerne, zelo prijazni.

Jaz imam z njimi zelo dobre izkušnje. Imam široka stopala, po mami (da kar takoj odgovorim Po kom pa).

¸

Ena je v podhodu Plave Lagune. Mislim, da imajo širši modeli oznako H.

Ne zmeni se za blesave komentarje zgoraj. Svetujem ti, da geš v trgovino Žilnik in povprašaš za čevlje znamke Kacper. Druge prodajalne te znamke ne držijo.

tu poglej, kje v bližini imajo trgovino – pa dober nakup! 🙂

Balerinke slovenske firme COKO.

Prodajajo jih v Supernovi v 1. nastropju, pa tudi na Trubarjevi v trgovini Stelka.

To je znamka Čevljarstva Koritnik, ki sem ga omenjala zgoraj. Imajo tudi trgovino doma, v Pšenični polici, pa tudi na Bledu, če se ne motim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close