Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style letošnja moda – obup

letošnja moda – obup

Mislim, pa kaj se gredo ti dizajnerji, a so čist na glavo padli, ali kaj.

Letošnji čevlji so namreč popolnoma nenosljivi, ali so vrtoglave pete vsaj 10 cm + platforma, ali pa popolnoma brez. Nekje vmes, pa da je kolikor toliko moderno, ni šans. Da o cenah ne govorimo, pod 70 €, nič kakovostnega, usnje od 100 € naprej. Če imaš pa še malce širšo nogo, si pa itak obsojen na dolgočasno klasiko.

Beda od bede.

Tiste, ki hodite po nakupe v Avstrijo ali Italijo, je tam kaj drugače? Se najde tudi kaj modernega in nosljivega?

danes je k sreči vse moderno, oblači in obuvaj se tako, kot ti paše in ti denarnica dopušča.

Pa saj ravno v tem je problem, ker zaradi mode, ne dobim takih čevljem, ki mi pašejo.

Pa še špičaki se vračajo:(

Jaz sem ene dvoje še shranila nekje v omari 🙂 … ampak… fuj! 🙁

A res? No bomo pa malo prišparali, če se najde kaj v omari ispred parih let :)))

Se strinjam. Jaz sem prejšnji teden iskala ene lepe čevlje s peto (ne vrtoglavo visoko) in sem jih po ene petih trgovinah kupila v Bati, ampak lanski model.

Pa menda ne tisti, ko so pol ženske izgledala kot, da imajo ribiške čolne obute. Spredaj tiste špice gor zavihane, predolgo… bljak.

Potem pa še nekatere v teh špičakih hodijo, kot bi se na kol nabile.Ko bi vedele, kako so smešne.Jaz osebno se z modo čevljev sploh ne obremenjujem.Kupim čevelj, ki mi “objame” nogo, gre k kavbojkam in ga lahko nosim dalj časa(sezon). Brez visokih pet, debelih podplatov in stisnjenih mučilnih naprav pa res lahko živim. Važn je, da so udobni in čisti.

Pa menda ne tisti, ko so pol ženske izgledala kot, da imajo ribiške čolne obute. Spredaj tiste špice gor zavihane, predolgo… bljak.[/quote]

Ja, no, kako daleč bodo šli, ne vem, ampak, sem se v torek malo po novi Pekovi trgovini pasla in sem jih zasledila – letošnji model.

Jst pa sem kar bos in sem vedno moderno “obut”. 🙂

Jap, tele vse višje petke pri ženskih čevljih imajo svoj razlog, redko vidiš visoko žensko +170cm
in industrija je poskrbela za njih.
Bolj preprosto povedano: Kar je narava zajebala, čevljar popravi :))))

Ja, jon, očitno ne hodiš po pravih krajih.

Poglej v Alpini, imajo luštne petke, tudi G in H širino

ja, ker tiste manjše od 170 smo zjebane….hahaha

Pa saj ravno v tem je problem, ker zaradi mode, ne dobim takih čevljem, ki mi pašejo.[/quote]

No, jaz imam pa za povrh še številko čevljev 35. Se pravi, se izbira še zmanjša za več kot 90% … 🙁

“za povrh” imam isti problem. Čevleji št. 35, izbira nobena. 🙁

zadnjič sem sicer kupila ene kar lepe čeveljce v Peku in Alpini, tudi po katalogih sem že naročevala, največkrat pa v stilu balerink kupim kar v štacuncah z italjansko robo v centru LJ, so mi tudi št. 36 prav. Samo te balerinke so bolj tako, za eno sezono, cena je namreč cca 20 evrov.

Če sem ti kaj pomagala s tem

ja, ker tiste manjše od 170 smo zjebane….hahaha[/quote]
zjebane al zAjebane ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close