Šampon in balzam za povrnitev vlage oz navlažitev las
Pozdravljeni,
imam dolge lase, ki pa so po celotni dolžini še posebej pri konicah las zelo suhi, na samem lasišču pa se mi dokaj hitro zmastijo. Zanima me kateri šampon za povrnitev vlage mi priporočate? In kakšen šampon je sploh primeren za moje lase glede na to da imam mastno lasišče in suhe konice (po možnosti takšen, ki se ga da kupiti v drogerijah)?
Pozdravljena.
Povejte, kolikokrat se umijete in kateri šampon ter balzam ste uporabljala do sedaj.
Kako in s čim lase češete?
Lp
Naya
Živjo Ursha,
ker sem zagovornica naavnega, ti priporočam naravna mila, šampone idr. Vse ostalo je kemija in sigurno naredi več škode kot koristi telesu in lasem. Sprva sem bila mal razočarana nad naravnimi šamponi, ker se ne penijo in sem mislila, da so zanič, potem pa sem ugotovila, da je to posledica tega, da nimajo dodatkov notri, da bi se penili…osebno sem že preizkusila nekaj teh izdelkov in so me presenetli nekateri tako negativno (Weleda šampon za barvane lase) kot pozitivno (Attirance šampon za suhe lase). Je pa res, da vedno najpej vpršaam frizerko kakšnega si naj nabavim….za kakšne lase, da potem ne naredim še slabše kot je bilo…
upam ,da sem ti kej pomagala…
Forum je zaprt za komentiranje.