Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mozolji in glikolna kislina

mozolji in glikolna kislina

Pozdravljeni!

Stara sem 41 let in imam še zmeraj mozolje, včasih več ali manj. Zelo mi pomaga glikolna kislina (od Rougj) za katero pa sem slišala , da ni dobro da jo ves čas uporabljam.

Vem ,da ne smem na sonce. Torej uporaba samo zvečer. Če poznate zadevo ali mi lahko svetujete v kakih presledkih jo lahko uporabljam. Torej ali lahko uporabljam non stop vsak drugi dan ali po tednih ali mesecih. Potnica, ki mi je dalatesterje je rekal da naj uporabljam dva meseca non stop pa mesec dni pavze. Samo v tem 1 mesecu bom spet cela v mozoljih.

Na tretma k vam ne morem, ker sem predaleč. Naj povem, da sem stestirala že vse kreme kar obstajajo – bio , eko , orto,,… pa nič . Od vseh so najbolj OK te naravne, samo mozolje pa še tudi imam.

Prosim za odgovor.

lp

gelika

Poskusite še z negami v salonu, ki so zelo napredovale, kajti počasi bo treba najti še kakšen način za negovanje vaše kože.Pri dolgotrajni uporabi kisline, se vam bo koza stanjšala in postala občutljiva.Če sva opazili da vam samo začasno pomaga, to ni rešitev, pa še čez poletje je ne smeva uporabljati!
Na spomlad se oglasite ,da vam svetujemo kako bi lahko še uravnale vaše izločanje loja.

Lp

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close