Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ena ženska tema

ena ženska tema

Evo,še malo,pa bo čas za kopalke.Monovke,če imate tudi ve celulit,mi napišite,kako se spopadate z njim.Mogoče bo katera rekla-migaj,migaj,dost vode…..Saj migam,telovadim,sobno kolo..ampak ta vrag kar ostaja.Krem proti celulitu je tudi malo morje,ampak katero izbrati,ker vse obljubljajo učinke v 1 mesecu,napeto kožo…Če imate s katero kremo dobre izkušnje,prosim,povejte,katera krema je to,pa da cena ni preveč v višavah,saj bo verjetno treba kupiti kar nekaj tubic,kajne?Če se vam pozna učinek,v kakšnem času se je pokazal?Pa še to-imam dokaj normalno težo,tako,da celulit ni vzrok temu.Hvala za odgovore in lep večer.

Pijem veliko vode, čimveč sadja zelenjave, gibanje, vsak dan naj te partner zmasira po telesu s kakšno dobro kremo. Slednje se lepo pozna po kakšnem tednu ali dva.

Tole je vpračanje, ki tudi mene zanima. je sploh komu, ki je zares že imel celulit kdaj uspelo to spet skenslat, ali so vse kreme in žavbe samo nategancija?

Sem se nehala obremenjevati z življensko nepomembnimi zadevami. Veliko lažje živim.

Živi in pusti živeti

Pred časom je ena mona tukaj na veliko govorila, da se zadevo da odpraviti, samo recepta nam ni izdala:). Tako da počakaj, mogoče se javi. Mislim pa, da če se dnevno masiraš, je čisto vseeno, kakšna krema je – se mi zdi, da pomaga masaža, ne pa krema.)

Drugače pa, beri Gretkin odgovor – pomaga.

Ne vem, če se celulita sploh lahko znebiš.Moja prijateljica dela neko domačo žaubo.Od kave zos zmeša z olivnim oljem in si to namaže po telesu, torej stegnih in riti, zavije v folijo za živila in s tem pol nekaj časa po bajti hodi, pol pa stušira.Jaz se ji ne morem nehat smejat.Zato, ker sveto verjame, da se bo znebila celulita, pa se ga po mojem ni niti kepice.Saj ne rečem, da ga ima od daleč vidnega, ampak ko stisne kožo se pa vidi.

če imaš denar ga lahko zelo omiliš, če nimaš denarja se pa delaš da ga nimaš in stvar rešena pa še nič ne stane.

Meni se je enkrat uspelo znebiti celulita, povsem nepričakovano. Šlo je za to, da sem popolnoma spremenila prehrano, nehala sem jesti kruh, sladkarije, meso, tudi mleka nisem, praktično sem postala veganka. In potem se nekega dne opazila, da poleg tega, da so šle kile dol, je izginil tudi celulit.

AMPAK: od take prehrane sem bila zelo švoh, tako da se mi ni dalo potem še kaj dosti telovadit, pa po par mesecih me je zdravnica močno kregala, ker sem imela probleme z ledvicami. In potem sem to ‘čudežno’ prehrano opustila. Ledvični pesek imam pa še danes – v spomin na obdobje veganstva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close