Permanent-nezadovoljna-pomoč
Obračam se na vas, v upanju, da obstaja rešitev. Pred tremi meseci sem si dala permanent na obrvi, ker sem imela svoje preredke na določenih mestih dlačic nisem imela. Že od začetka sem ugotavljala, da je narejeno zelo asimterično-1obrva bolj gor in na okroglo kot druga. Šla sem nato do druge kozmetičarke, ki uporablja anastasia sistem za obrvi in mi je s šablono in črno barvico narisala moj pravilen lok obrvi, ki je res ustrezen in paše na moj obraz. Pokazala mi je, da je leva obrva čisto mimo, desna prav tako ne po kosti. Ker me zadeva vedno bolj živcira in ker mi ni, da bi šla nazaj k tej, ki mi je delala permanent, mi povejte, KAJ se da pomagati? Lahko obrvi potetovirate z neko kožno barvo in mi na to naredite nov permanent? Hvala vam gospa Petra!
Sedaj je zopet pravi čas ta trajni make up, saj smo po dopustu!
Za vaš primer vas prosim, da me obiščete in vam bom svetovala , kaj naresti, zagotavljam pa, da se da sigurno pomagati! Pridite , da naredive plan!(takih primerov sem imela že veliko)
LP
Ammelia, nisi edina, mene je isto kozmetičarka zafušala. Čist preveč se vidi, v glavnem zgleda zadeva, kot da bi si tatoo naredla z mastno temno rjavo barvico. Rekla mi je tudi, da se no zadeva posvetlila, ko se uleže. Niti malo ni res! Poleg tega so obrvi predolge in se jih ne morem navadit. Eno leto sem že taka. Kaj lahko naredim, ker bi ta permanent najprej odstranila. Petra, če mi lahko pomagate prosim! Skratka razočarana sem nad Petro iz salona yinyang yingyang. Na strani vse na dolgo in široko,….Pa skozi mi je težila, kako je najboljša in da nima konkurence. No evo, pa glih jaz tista, ki je potegnila najslabše možno. Če res obstaja kaka terapija, mi lahko poveste okvirno ceno, do vas bi prišla konec oktobra, saj imam septembra operacijo kolena. Hvala!
Pozdrav,
Da vas najprej pomirim, že veliko obrvi sem popravila in zagotovo se bo dalo tudi vaše. Oglasite se , da vas vidim in vam povem ,kako bi lahko odpravile motečo barvo na obrveh!
Lp
Petra
Badooyka, jaz pa ena od veliko zelo zadoljnih Petrinih strank iz YingYanga in skoraj ne morem verjeti v to kaj si prebrala. Moja izkušnja s permanentom res je bila katostrofalna, dokaj nisem zvedala za Petro. V enem ljubljanskem salonu so me tako naredile, da sem že bila kot prava spaka. tako nesrečna sem bila, nisem imela več kaj izgubiti pa šem šla k Petri. Vse mi je porihtala. Moje obrvi še nikoli niso bile tako lepe, kot jih mi je naredila Petra. Kasneje sem še dala narediti ustnice in veke. Tudi moja mama je šla k njej in vse je bilo super. Ko moje prijateljice to videle, tudi one to naredile. Petra je res prava strokovnjakinja glede permanenta, pa sploh nisem dobila občutka, da bi o čemer koli težila.
Mogoče tvoj problem se skriva, kje drugi? Ali v čem drugem? Veliko takih, ki si kaj naredijo ali kupijo, potem pa ugotovijo da je bilo predrago in začnejo izsiljevati denar nazaj, pa začnejo blatiti ostalih. Tukaj jaz ne morem presoditi, ampak brezveze jo pljuvaš.Ker to, kaj pišeš sploh NI RES!!!
Samo lahko rečem to, da nekateri, ki imajo salone v Ljubljani, samo zato da so v Ljubljani ne morejo biti boljši ob ostalih. Mene so iznakazile prav tiste ljunljančane, ki so trdile da so ,,AH in OH,,. Tukaj pa zaupam res, samo petri.
Forum je zaprt za komentiranje.