Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Pomoč prosim

Pomoč prosim

Ali vi mogoče vete kje lasarsko odstranjujejo tatuje???
Za odgovor se vam prav lepo zahvaljujem.
Lp

Zanima me ce skodi navadna krema za roke,lasem. In ce vsakdanje pranje las,pospesuje izpadanje. hvala za vas odgovor.

Strokovno ne znam odgovoriti, morda se oglasi Simone, ki je bolj doma na tem področju. Vem pa, da si sama umivam lase skoraj vsak dan ali vsak drugi dan, pa mi prav nič šokantno ne izpadajo niti se ne cepijo. Ravno včeraj sem govorila z dvema kolegicami, ki si prav tako umivata lase vsak drugo dan in nobena ni rekla, da bi imela kakšne težave. Pa imata obe zelo lepe, močne lase. Uporabljam pa nežen šampon, drugega nič.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Pozdravljena,

vsakodnevno umivanje las ni škodljivo, se celo priporoča, ker to ohranja las navlažen. problem nastane, ker pričeska in čas tega ne dopuščata vsak dan.
Pri pogostem umivanju las je pomemben šampon – najbolje tak, ki ni preveč močen ( to preverite tako, da če imate po pranju las zelo suhe roke od šampona potem je šampon preveč agresiven)
Uporabimo blagi šampon za vsakodnevno umivanje in šamponiramo samo enkrat in še takrat uporabimo pol manj šampona kot bi ga pri pranju npr. enkrat na teden.
.
Pogosto umivanje las ni vzrok za izpadanje in cepljenje, prej nepravilna, pomankljiva prehrana in neustrezna nega las.

Sušenje je tudi pomembno, če je možno in dopušča čas in pričeska kar na zraku ( pazite pozimi, mokri lasje so idealni za prehlad, bodite na toplem in ne ven z mokrimi ali vlažnimi lasmi, posušite jih do konca in ohladite)
Za sušenje uporabite kvalitetne profesionalne pripomočke, kot so sušilci z ionsko tehnologijo, taka tehnologija ne izsuši las ( pazite ni za vse pričeske, ker ohrani vlago v notranjosti lasu)

Kar se tiče kreme za roke: načeloma lahko oteži las, dobijo se taki losioni za lase, ki jih pustimo na laseh in so obenem tudi krema za roke ( Paul Mitchell) Lase si lahko namažete z olji, ki so za obraz a le na konicah, ter predvsem za zelo dolge lase, kratki bodo prehitro mastni

Simone Godina
Antiaging Beauty Coach

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close