Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katera krema res pomaga proti smrdečim nogam?

Katera krema res pomaga proti smrdečim nogam?

Imam kar velik problem s potenjem nog. Kadar je le možno si jih umijem, problem pa je, če moram biti dolgo v istih čevljih – vsak dan 6-8 ur v službi. Včasih ni tako hudo, toda kmalu se mi vsi čevlji usmradijo. S katero kremo naj si jih zjutraj namažem, da bo res dolgo zdržalo, pa da je naravno, da ni nek strup. Sedaj uprabljam Gewoll, pa se mi zdi, da za celo dopoldne ni dovolj. Kaj svetujete? Se je morda kdo že uspel znebiti te nadloge ali pa kako jo vsaj omiliti? Najlepša hvala.

Sprej za noge pedibon od justa,res je dober in preprečuje da se sploh potiš.

Z kremo samo blažiš posledice. Jaz sem se usmeril na odpravljanje vzrokov, in zadevo uspešno in dolgoročno rešil.

naravno materialni ćevljev pomagajo.
pa poglej če imaš slučajno gljivice, te smrdijo kot kuga ko se namnožijo

Zakaj krema. Mislim, da je bistveno umivanje, pudranje, da noge ne zašvicajo. Kaj pa če bi si noge večkrat obrisala z čistilnom robčkom?

Proti potenju tudi pomaga premazovanje z 70% alkoholom, ker alkohol suši kožo.

Balzam z domačim kisom večkrat ponovi.

minus čevljem ki ne dihajo
minus najlonkam

pa bo mogoče brez kremic šlo skozi…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

“90” a lahko prosim opišeš, kako si zadevo dolgoročno rešil? Lepo prosim.

Mož je rešil probleme z morsko vodo, je ubogal nasvet domačina na Visu.
En teden je imel noge vsak dan vsaj 2x po 3-4h v morski vodi, voda pa mora biti sveža, ne neka postana, njemu je pomagalo, kaj šele vsem okoli njega.

Dr. Oz pa je rekel da se noge namaka v čaj. V lavor daš vodo, vrečke čaja not, veliko. Namakaj noge , sicer bodo rjave od čaja ampak smrdelo ne bo, ker nekako ven izvleče.

sama uporabljam kremo, od Ilirije, ne vem kako se ravno imenuje vendar mi najbolj pomaga in nevtralizira neprijeten vonj. Prej bi kdo lahko ob mojih nogah v komo padel. Je pa potrebno tudi paziti na prehrano, posebej tisto ocvrto, pomfri,itd. .

Zvečer v čevlje nasuj sodo bikarbono (eno štrihano čajno žličko) in jo razporedi po notranjosti čevlja. Več naj je bo v predelu prstov. Zjutraj samo stresi sodo ven in naj te ne moti če prah ostane noter. Čevlje obuj in jih nosi cel dan.

Jutri zvečer pa sporoči, če so čevlji ali pa noge smrdele.

Prvo sem si telo očistil z postom(in vse kar spada zdraven), sedaj že več let jem 80% presne hrane, in pijem naravne tekočine. Večinoma vodo.

Lidera – 2 x na teden!

Potrjujem, Lidera, na 2-3 dni. Najboljša od vseh.

sodo bikarbono v čevlje in na noge; preverjeno pomaga:)

Pomaga če menjate čevlje in jih za čas ko niso v uporabi potresete s pudrom ali antibacterial sprejem za čevlje.

Tudi ko imate obute čevlje v čevelj natrosite puder proti potenju ali antibacterial puder za noge – na primer Gehgwohl. Lahko pa tudi večkrat popršite noge z deodorantom za noge, kar čez najlonke.
Pomaga seveda tudi da v čevelj namestite bombažne ali usnjene vložke in jih menjate ter s tem preprečite prehiter neprijeten vonj v čevljih.

Simone Godina
Antiaging Beauty Coach

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close