Aloe vera gel
Živjo!
Mene pa zanima, če je katera že kdaj uporabljala po sončenju gel od Aloe vera (sama sem ga videla samo v lekarni)? Namreč lani sem v lekarni spraševala, če imajo kaj za po sončenju oz. bolj za blažiti opekline in mi je omenila ta gel, ampak potem sem si kupila navadno mleko za po sončenju od Nivee. Zdaj pa premišljujem, da bi si ta gel od aloe vera kupila za letos in ga imela za nego kože po sončenju. A ima katera izkušnje z njim?
Hvala za mnenja!
Ja, če si ga kupila v lekarni, potem imava sigurno v mislih istega, ker jaz ga drugje sploh še nisem videla. Je pa v ful veliki embalaži in s pumpico, pa take modro-zelene barve.
Sem pa danes dobila nov DM-ov katalog in sem notri videla, da imajo zdaj po novem tudi v DM-u nek hladilni gel po sončenju z aloe vero od Hawaiian Tropic. Pa še neka podobna zadeva je z aloe vero, kumaricami in melono, tudi hladilni gel za po sončenju, tako da bom verjetno kar nekaj od tega kupila. Potem bomo pa videli, kako se to kaj obnese.
Čeprav malce dvomim, da taki hladilni geli kaj zelo negujejo kožo in podaljšujejo njeno porjavelost, prej bi rekla, da jo samo hladijo in omilijo opekline. Kaj pa ostali mislite?
Jaz imam enga full dobrga, pa še full pocen.. vendar tuki ne smem delat reklame.. za več informacij pa na priloznost15@mail386.com
za ublažitev opeklin in otečene kože od sonca, je vsekakor dober gel, ker izdelek v obliki gela hitreje hladi in pomirja kožo.Če imate bolj mastno kožo na hrbtu in dekolteju je to boljša izbira. Tudi mleko ni slaba izbira, ker obenem tekstura v obliki mlečne emulzije kožo še nahrani, ta izbira je idelna če je koža izredno suha, že brez sončenja, po sončenju pa je izsušitev še večja.
Simone Godina
beauty Coach
Forum je zaprt za komentiranje.