Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ličenje in umetni nohti za poroko

ličenje in umetni nohti za poroko

Iščem punco, ki je pripravljena priti na dom. Potrebujem ličenje za poroko ter umetne nohte (kakšna dva dni pred poroko).
Doma sem v okolici MB-ja
lp,zara

Najprej te lepo pozdravljam. Mislim, da hodi na dom gospodična Jadranka, ki pa se ti bo verjetno oglasila na forumu. Jaz sem se za mojo poroko naličila v kozmetičnem salonu na Betnavski cesti in sem bila zelo zadovoljna, glede nohtov pa takole, meni je ena gospodična naredila umetne nohte na gel, ki pa so mi zelo dolgo zdržali. Če te zanima tel. št od te gospodične se javi, pa ti jo bom poslala na mail. Mislim, pa da ona ne hodi na dom, ker ima v svoji hiši prav vse pripomočke za delo.

Pozdravljena decva!
Res sem ti hvaležna za odgovor. Za ličenje sem se že dogovorila, pride na dom, za umentne nohte pa ni problema, lahko grem tudi jaz k njej kakšna dva dni pred poroko. Tudi jaz sem razmišljala o podaljšanih nohtih z gelom.
Res ti bom hvaležna za telefonsko številko.
Hvala!

Kam pa ti lahko pošljem telefonsko številko? Jaz sem bila res več kot zadovoljna. Pa še prijazna gospa je, jaz sem bila pri njej tri ure, pa mi niakkor ni bilo dolgčas v tistih treh urah. Sem pa šla en dan pred poroko, ker z takimi nohti bi res težko še kaj naredila.

Pozdravljena!
Pusti mi jo kar na forumu. Hvala!
lp,Zara

Ne bi je rada kar takole gor na forum dejala, sej veš nikoli ne veš, kaj bi si kdo kaj zmislil.

Jaz vem za super punco s Ptuja, ki blazno dobro liči in dela umetne nohte. Vas zanima?

LP-Gordana

Žal sem za ličenje že dogovorjena, nohte bi pa res imela. Na Ptuj mi ravno ni za hodit. A pride tudi domov?Iz Ptuja sem oddaljena kakšnih 25 km
lp,zara

Pošlji mi prosim številko na tel. 041-463-101
Hvala!

Zara sem ti poslala številko od gospodične Renate, vprašaj jo kako se točno pride do njenega doma, ker sem jaz že pozabila, vem samo, da je nekje blizu Mercatorja.

Hvala za številko, sem jo že dobila.
lp,zara

Ne da bi hotla biti zoprna, ampak samo moje mnenje.

Premisli, če bi res imela umetne nohte za poroko. Znajo biti neskončno kičasti in ceneni, sploh če so kaj porisani pa s kristalčki pa vse.

Da se jim ne boš čez 20 let smejala, tvoji otroci pa zgražali, ko jih bodo videli na fotkah, tako kot se mi smejimo tupejem in beljakastim oblekam iz 80. let. Morda raje francoska manikura ali nek bolj nevtralen lak?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close