krema za podočnjake-coverderm concealer
pozdravljeni zanima me ali ima kdo izkušnje s kremo za prekrivanje podočnjakov : Coverderm Concealer…upam na odgovor…drugače pa me zanima kako si vi prekrvate temne podočnjake, jaz imam temne podočnjake okrog oči, mislim da so podedovani..včasih jin nisem imela in potem so se mi pojavili dobesedno čez noč, odpraviti jih ne morem in sem zelo žalostna, ker ne vem kaj z njimi…
Pozdravljena,
izdelek, ki ga omenjate korektor Coverderm je dobra izbira, ke je to profesionalna kolekcija za prekrivanje kožnih nepravilnosti. V kolikor imate zelo temne podočnjake, izberite bolj rumenkasto toplo barvo za prekrivanje, ne preveč svetlo, tako bo učinek bolj naraven.
Za umiritev podočnjakov posezite po kakšni kremi za okrog oči, ki blaži podočnjake ( ne tiste proti gubam) mora imeti sestavine, ki jačajo žilno steno kapilar, ki so okrog oči zelo drobne in ker pokajo in je koža tanka v predelu okrog oči to proseva skozi kožo in zato je videti ta modrina.
Lahko uporabite tudi korektorje drugih znamk, probajte da dobro prekrivajo in da se ne nabirajo v gube. korektor nanesite nalahko s prsti in vtapkajte, da se zabrišejo robovi. V kolikor vam korektor vleče na zeleno, potem premalo prekriva in je potrebno zamenjati za močnejšega.
Ne vem kakšno je vaše zdravstveno stanje in življenski stil ( prehrana,stres, spanje), podočnjaki so lahko tudi odraz kakšnega dogajanja v telesu. Na splošno, bi vam svetovala kakšno kuro za čiščenje strupov iz telesa: Kakšna je primerna za vas, za to bi potrebovala malo več podatkov o vašem življenskem slogu , ker vzroki so lahko različni.
Toliko za enkrat,
Simone Godina
Antiaging beauty Coach
Antiagedermolab
Forum je zaprt za komentiranje.