Najdi forum

Redke obrvi

Imam zelo redke obrvi, ki si jih moram nonstop risat. Razlog ni v tem, da bi si jih kdaj preveč pulila, take imam pač že od nekdaj. Zanima me, če se jih da trajnejše pobarvat, oz si dat nardit permanentni make-up. Koliko to vsaj približno stane?

Pozdravljena !

Tvoj problem ni osamljen, ni pa ga težko rešiti.Hitrejši način je sicer barvanje obrvi, malo se jih potemni, ne da pa se jih zgostiti kot se to naredi s trajnim make-upom(cena 1000).Pri barvanju postopek drži en mesec, zato sama priporočam permanentni make-up, ki je trajnejši(dve leti) in obrvi resnično izgledajo naravno lepo vidne in gostejše(cena 35000 sit)!

Lp!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Vaš odgovor, da drži barvanje obrvi 1 mesec, me je presenetil.
Meni obrvi barva frizerka ( nisem iz LJ) in nikoli ne zdrži več kot 7-10 dni.
No, obrvi bi si potemnila lahko tudi sama, če bi vedela, s čim in kako.
Mi lahko svetujete?
100 x hvala!

pozdravljena

po mojih izkušnjah in izkušnjah strank barvanje v mojem salonu zdrži cca 1 mesec.žal tudi sama ne vem katero barvo oziroma premaz uporabljajo v frizerskem salonu,tako da Vam na odgovor žal ne morem odgovoriti v celoti,je pa res da je za trajnejši izgled boljši trajni make-up.Priporočam Vam tudi da se raje oglasite v našem salonu na barvanje,kot pa da to počnete sami.

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Meni barva obrvi kozmetičarka in se strinjam z inkaM, da barva ne drži dlje kot teden do dva.

Pozdravljena!

Opazila sem, da se vas čedalje več pritožuje,da barva ne drži več kot teden dni na obrveh!
Ne bi vedela s katero barvo to barvajo,da tako malo časa drži, pri meni v salonu mi še niti ena stranka ni omenila tega problema in tudi sama vidim,če pride kdaj stranka prej v salon kot v enem mesecu,da prav razmišljave skupaj ,če je že potrebno jih zopet pobarvati!

lp!

dober dan! mene nekaj zanima. jaz si obrvi ne barvam si jih pa pulim. vedar imam zelo redke obrvi. s kakšnim izdelkom si lahko naredim popolne obrvi.

Pozdravljena!

Zelo dobro bi bilo, če bi enkrat pričla k nam na oblikovanje obrvi.Pri tem bi vam svetovali, kako oblikovati, da ne bi zgledale tako redke, če pa še to ne bi zadoščalo, bi vam pokazali, kako se to osenči s črtali v ta namen.
obstaja pa tudi trajni način, trajni make up, pri katerem vrisemo in obtično zgostimo obrvi.
Verjetno si je teško predstavljati, zato se oglasite in vam bomo pokazali v živo, da bo lažje razumeti!

LP!

Lp.

Jaz pamam velik problem, sem šla pa sem si obrvi pobrila in mam čist redke. kaj lahko storim? ma kdo kak predlog??????

hvala, lp..

Trajni make-up je najboljša rešitev!

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close