Steznik/korzet
Zelo zelo si želim en tak pravi steznik, korzet, na vrvice, ki te načeloma lahko stisnejo, da dihat ne moreš …
Če kdo ve, kje to kupit, pa da bo res pravi, prosim za informacijo. Ker to kar je v trgovinah, ki jih poznam, tudi sex shopih, netu je vse bolj kot ne le optično videti kot korzet. Lušni že, a premalo manevrskega prostora za stisnit – kupim št. 36 (manjše tako nisem videla), čeprav nosim 36/38, zavežem, stisnem do konca a mene stisne popolnoma nič.
Hvala.
Če želiš samo oblikovati postavo, so bolj kot korzeti primerne majice, bodyji ali kombineže za oblikovanje postave. Korzeti ali premalo stisnejo (kot si ugotovila) ali pa tam, kjer se končajo, šele udari kakšen hribček ven.
Pa tudi v slovenskih trgovinah se najde kaj takega, npr. bodyji pri Palmersu, kombineže kdaj pri Lisci …
Če pa želiš korzet, da stisne in hkrati izgleda čudovito romantično/viktorijansko …, pa težje pomagam, ker niti sama nimam boljše ideje od iz tujine, torej guglanje tujih spletnih trgovin.
Pa še to boš pred naročilom težko vedela, ali res drži ali le izgleda …
Upam, da najdeš kaj pametnega.
LP,
Lenka
Verjetno ne rabi za oblikovanje postavce a ne?
Bo treba kako malo bolj specializirano stran poiskat.
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080412123609AAHKUPt
Že res, da ima mini konfekcijsko številko, a nekatere vseeno lahko moti npr. malo trebuščka, ki je ostal po porodu ali kaj podobnega. V tem primeru so ok tudi majice, bodyji in podobno.
Kot sem že omenila, če pa išče korzet, ki stisne in hkrati izgleda čudovito romantično/viktorijansko, nimam pametne zamisli, kje iskati.
Morda pa najde kaj uporabnega na linku, ki si ga ti dala.
LP,
Lenka
Hvala, punce. Čeprav nimam pojma, kaj naj. Ker takole od oka dat 250-300 Eur, pa da mi ne bo prav. No, vsaj začetek je.
Gre pa pri meni res za kombinacijo estetike + korekcijski učinek + zdravstvena pomoč. Mi je nosečnost z dvojčki očitno “raztrgala” določene vezi v trebušni steni in mi, po domače, organi ne stoji več na mestu. Minilo je veliko let, narejeni milijon trebušnjakov, a ne pomaga, saj so vezi potrgane. težave s prebavo so vse hujše, bolečine v križu tudi, za kar vzroka v hrbtenici ne najdejo. Ko nosim medicinski steznik z močno oporo v trebušnem predelu, bolečine popolnoma popustijo in organi v trebušni votlini kot po čudežu začnejo delovati – jasno, zdravniki se mi bolj kot ne nasmihajo?! A takega steznika nosit ne morem, ker je neroden, robusten, jaz pa suhica, ki je rada oblečena lepo. Imela sem enkrat priložnost obleči en tak steznik ultra mini številke in učinek na moje telo je imel podoben, pa še dobro sem izgledala. Za operativni poseg se zaenkrat ne bi odločila (je le operacija, zelo draga, popolna anastezija …), a nekaj moram narediti.
Hvala, še enkrat.
Ojoj … To pa je bolj resno, kot si je verjetno katera od nas predstavljala …
Kaj pa če povprašaš, če ti kje kaj primernega naredijo po meri? Morda tule: http://www.alisa.si/ponarocilu.asp
Podjetja sicer sama ne poznam, a morda je vredno povprašati.
Upam, da najdeš kaj pametnega, ker verjamem, da je vsak dan prenašati take težave še kako hudo.
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.