Glede na pravice potrošnika, ali lahko…
… zamenjajo v drogeriji parfumsko vodo, ki mi jo je kupil mož za božička in mi žal ni všeč?
Takoj po božiču sva izdelek odnesla v drogerijo. Reševalo se bo v januarju. Sklicujejo se na to, da je škatlica odprta (celofan je odtrgan) – drugače ga nisem mogla ocenit, če mi je všeč ali ne. Če bi ocenjevala škatlico, oz. znamko bi mi bila zelo všeč. Vonj mi je pa precej zopern (Chanel allure).
Res da se trgovec mora braniti, tako se tudi sama branim. Zato lahko v svojo bran povem to, da mojemu možu ni nihče povedal, da se parfum ne sme vračati nazaj. To so razodele trgovke šele po vračilu. Tudi sam vonj parfuma ni ravno svež, sladek, kot je bila zahteva mojega moža. Sam mi je rekel, da je od vseh ponujenih bil ta še edini, ki bi mu bil všeč. Mogoče bi tudi meni bil, če bi bila moški. Sorry vsem uporabnicam tega parfuma.
Kaj pravite? Kakšne so torej moje pravice?
Bani
najprej bi ti svetovala naslednje. drugič raje pojdita oba z možem in ga skupaj kupita. izberi si enega, on pa naj ti ga kupi. mislim pa da nekje v trgovini imajo nalepjen listek na katerem piše, po koliko dneh od nakupa še lahko vrneš parfum ali kar koli drugega. vsaj ponavadi je tako. zdaj ne verjamemm da se bo dalo še kaj narediti, da bi se dalo zamenjati, edino če ti bodo šli na roko, kar je seveda super, vendar če pride inšpektor in vidi toaletno vodico brez celofana potem ne bo najboljše, ne, ampak saj redkokdaj pridejo inšpektorji, verjemi. za zdaj pa ti želim vse najboljše, da bi trgovke zamenjale to toaletno vodico, ki ti ni všeč, da bi si izbrala parfum prijetnega vonja.
Celo če je blago brez napak in nepoškodovano (oz. embalaža nepoškodovana), je menjava stvar dobre volje trgovca. Trgovec je namreč zavezan k menjavi, vračanju denarja ali izdaji dobropisa le za tiste stvari, ki imajo očitno (8dni rok reklamacije) ali skrito napako (2 leti rok reklamacije).
K menjavi ali vračilu nepoškodovanega blaga trgovca ne zavezuje noben zakon. Od dobre poslovne prakse je odvisno, koliko vam bo trgovina šla na roke in upoštevala vaše želje. Vsekakor pa obvezno imejte s sabo račun in se oglasite v osmih dneh, to je namreč običajno rok, v katerem trgovci še opravljajo za njih nezavezujoče menjave.
Če citiram Tržni inšpektorat Republike Slovenije: “Če pa izdelek nima napake in si je potrošnik le premislil ter ga želi vrniti, bo zgolj od dobre volje prodajalca odvisno, ali bo tej želji ugodil ali ne. Pravica do vračila brezhibnega blaga ni zakonsko urejena, ampak je to stvar poslovne odločitve vsakega podjetja posebej.”
No, do sedaj ste situacijo gotovo že tako ali drugače uredili … Upam, da ste bili na koncu vsi zadovoljni.
Še nekaj več o menjavah in reklamacijah pa v temle članku na Fashionista.si:
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.