Najdi forum

nohti

Ali mi lahko katera svetuje, kaj naj uporabim za bolj močne in trde nohte?
Najraje bi imela nekaj takega kot gel za nohte, a da nebi bilo potrebno tega sušiti z UV lučko, sploh pa ne hoditi k komu vsak teden/mesec 😉

Jaz ti jih naredim z akrilom, ni potrebna uv lucka 😉

Pozdravljena,

moji nohti so katastrofa, mehki kot lističi, hitro se cepijo in lomijo. Jaz sem si kupila Alessandrov utrjevalec za nohte, uporabljala po navodilih in res super pomaga. Potem ko končaš s kuro, moraš narediti pavzo, takrat se stanje malenkost poslabša, ampak takoj, ko ga začneš ponovno uporabljati, ponovno opravi svojo funkcijo.
Jaz sem super zadovoljna!

LP

Aja, pa še to sem pozabila povedati, da se nohti zelo lepo svetijo po uporabi, res krasno 🙂

Jaz že 4 leta uporabljam Microcell (kupi se v Mullerju), odlično! Vsi me sprašujejo, če imam umetne nohte :):)

Kremca od Dikle je zakon. Kupi v Millerju. Ko jo porabiš, imaš zdrave nohte!

Microcell je res ful fajn!! Tud jst ga uporabljam in sem z njim zlo zadovoljna

Mavala Scientifique – NAIL HARDENER,
alessndro – express nail hardener –
– meni pomaga edino to, vendar moram to kar stalno uporabljati
ker,ko preneham, se po nekaj dneh – parih tednih spet ponovi staro stanje,
mi je zdravnica rekla, da se bom morala pač sprijazniti, da uprabljam trdilce.
Vendar pa me malo skrbijo formaldehid in ostale sestavine….

Jaz uporabljam lak od Revlona in sem zelo navdušena. Moji nohti so čvrsti in lepega izgleda, posebej pa navdušuje formula s svilenimi proteini. Toplo priporočam!

Pozdravček,

nohti so odraz stanja notranjosti organizma, tako da slabi nohti pomenijo da v telesu nekaj manjka: večinoma so to aminokisline, minerali in elementi v sledovih. ( predvsem pomanjkanje kalcija, silicija, joda, cinka in železa) Lahko je vzrok tudi motena presnova: slaba prebava.
Dodajte svoji prehrani aminokisline: beljakovine živalskega izvora: meso,ribe, mlečni izdelki, sirotka je odlična, stročnice.
Svetovala bi pestrejšo prehrano.
Prehranska dopolnila? nimam dovolj podatkov vašega življenskega sloga da bi lahko to priporočila.
Pošljite več podatkov.

Na sejmu Narava in zdravje bom imela neodvisno svetovanje Vabljeni.

Simone Godina
Beauty Coach
AntiageDermoLab antiaging svetovalni centri
Ljubljana, Portorož
040 291 165
Facebook: Antiagedermolab

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close