Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katero barvo za blond lase

katero barvo za blond lase

Moja naravna barva las je rjava, oziroma nekakšna dolgočasna, mišja barva. Lase si barvam na blond.
Zanima me, katera brava, ki jo lahko kupim, mi ne bo pustila oranžnega/rdečega odtenka?
Rada bi svetlejšo blond barvo.
Hvala

A do sedaj te je frizer barval zdej bi se pa sama?

Jaz imam slabe izkušnje z blond barvami. Vedno sem ven prišla svetlo rjava, temno oranžna ipd.

Lepo blond, po mojem mnenju dosežeš le z mešanico blanža in hidrogena (jaz trenutno 3%, lahko pa tudi 6% tudi 9% – odvisno od kakovosti las), s prameni.

men se zdi, da je treba met biserno blond al pa pepelnato, da ni pol rumen…najbrž maš kak rdeč oddtenek las, da ti pol pride rumeno ven…

KEUNE tinta color 10, zelo lepa, naravna blond barva ( uporabljam jo po nasvetu prijateljice frizerke, imam temno rjave lase, pa kakšen siv se najde vmes), kupujem jo v tuš drogeriji. Zranen potrebuješ še hydrogen cream 6 % ( tudi kupiš v drogeriji) in zmešaš pol-pol. Kar pogumno, bo 100% o.k. Jaz imam eno tubo barve za 3 barvanja, hidrogen pa še za večkrat, odvisno, kako dolge lase imaš, ali pa barvaš samo narastek.

No, jaz pa prisegam na Loreall. Včasih so bile samo tri za blondne. Vsekakor pa vprašaj v trgovini,da ne boš rdečkasta. Se tudi meni dogaja, ker imam pač precej pigmenta. Evo, danes se barvam z Loreall Exelence creme št. 9. Tubo imam pa samo za enkrat, je je premalo. Pa še sive pokrije 100 %.

Jaz sem uporabila tole: Subrina Saten Blondes. lahko samo hvalim, zadeva je odlična.

Tudi jaz že nekaj časa uporabljam Subrinine izdelke, ki so res vrhunski. Trenutno imam na polici tegale: Subrina Creme Color. Mojim lasem zelo ustreza in je res popolna krema za lase.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close