Črne kavbojke
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › Črne kavbojke
Malo so se mi “zblajahle” ampak so tako fajn, da se jih nebi rada losala… 🙂 drugače so še vedno super, dober model, pač takih več ne najdem.
Se, da to kako pobarvati, ampak tako, da nisi potem cel črn, ko si jih oblečeš.
Hvala
zblajahle?
kaj pa je spet to’?
Spet ti Aredhel in tvoja super pisava. :/
Jaz črne cunje redno barvam z DM barvo za oblačila. V pralni stroj vsipljem obstojno
barvo in upoštevam navodila. Oblačila so kot nova in ne puščajo barve.
Super hvala, bom šla kupiti.
Pralni stroj pa se po barvanju tudi vredu spere?
Pa kaj te motim, če te ne beri – se pač zatipkam kdaj, saj ni škodljivo ali nalezljivo… Dvomim pa, da sem edina, ki se kdaj zatipka…
Pralni stroj očistim tako, da pri 95 st. spusim 1 kratek program pranja na prazno.
Hvala še enkrat, bo prišlo prav, ker imam večino oblek črnih in se mi zdi škoda stran metati, če so še drugče oki 🙂
PS / Barve ne vsipaj v prekat za pralni prašek ampak ga daj direktno v boben. Tako
se zgornji del stroja ne umaže.
Jaz vedno po barvanju in ko stroj očistim operem še dva ali tri stroje črnih oblačil in
ne takoj tistih finih in svetlih. Tako, da je barvanje cunj z to barvo res enostavno.
Jaz pa ne packam doma in ne čistim stroja, ampak vse posivelo lepo odnesem v čistilnico, kjer mi za par evrov vse lepo pobarvajo, pa še zlikajo. Stvari so kot nove.
Kolikom pa stane to naprimer, ker nisem nekaj pri financah najbolje trenutno 🙁 moram full paziti…
Forum je zaprt za komentiranje.