Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style poročno ličenje

poročno ličenje

Pozdravljeni,

ker se 20 8. letos poročim, bi prosila za nekaj nasvetov glede ličenja. Želela pa bi se naličiti sama oz. doma s kako pomočjo. Ne maram namreč močnih ličil sem pa namreč videla kako je izgledala sorodnica, ki so jo naličili v salono tako, da nazadnje ni bila več sama sebi podobna.

Pozdravljena,

se mi tudi zdi da močna ličila niso primerna za poroko, saj vse poteka čez dan in se vsaka napaka vidi. Jaz bi se ravnala po pravilu manj je več. Par dni prej bi začela s kopeljo obraza, čiščenjem kože in z maskami. Je pa seveda make up tudi odvisen, kakšno boš imela obleko in frizuro.
Če bi bila to moja poroka, bi se napudrala s pudrom, ki je čimbolj podoben mojemu naravnemu tonu kože, veke bi si do obrni in okoli namazala v lahki barvi kot je biserna, barva šampanjca ali nežno roza (vendar ne mat barva, temveč z drobcenimi bleščicami), spodaj bi si naredila tanko podaljšano črto z eye-linerom – v rjavi barvi, črna je preveč agresivna. Lička bi si poudarila z roza rdečkasto in na ustnice bi si nanesla Diorjev lipglosss maximizer prozorne barve, pa eno enostavno oblekico pa natur posušene lase:-)

Hvala mislim, da je to to kar mi bo odgovarjalo. Posebej mi je všeč predlog , da za veke uporabim biserno barvo. Imam pa tudi obleko oz. krilo in zgornji del s tankimi naramnicami barvo šampanjca. Nič kaj nakičeno, brez kakih volančkov itd. Tudi pričeska bo preprosta. Ker imam srednje dolge lase, bom imela samo normalno posušeno brez kakih kodrčkov in podobno. Kot dodatek upam, da bom našla kako primerno sponko ali glavniček.
Še enkrat hvala za pomoč in lep dan!

Živijo!
Prosim, posurfaj po youtubu. V iskalnik napiši wedding make up ali kaj podobnega in našla boš 1000 in en video kako se naličiti za poroko. Mislim, da ne moreš zgrešiti:)
Veliko sreče!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close