risanje obrvi
Skoraj nihče nima simetričnih obrvi, razen če so res samo narisane. To pa deluje zelo nenaravno in izumetničeno. Če pozorno pogledaš tudi obe očesi nista čisto isti, zato tudi obrvi nista. Seveda so to tako majhne razlike da jih skoraj ne opaziš.
Za oblikovanje obrvi pa ne obstojajo vzorci, ker moraš linije preprosto prilagoditi obliki očesa, obraza in ne nazadnje tudi kvaliteti obrvi (upam, da nisi čisto brez).
lp Jadranka
Pozdravljeni!
Pa vendar obstajajo šablone za risanje in oblikovanje obrvi, res pa je, da lahko delujejo po njih oblikovane obrvi zelo nenaravno. Šablone sem zasledila na neki internetni trgovini z make upom, trenutno se ne spomnim naslova. Predlagam pa, da bi bilo bolje, če jih vsaj enkrat oblikuje vizažistka.
Šablone so super, če jih uporabljaš pametno. Po vsakem vnosu barve v odprtino je priporočljivo zabrisati robove in poudariti obliko z nanosom bele črte oz. zelo svetle barve pod spodnji rob obrvi. Meni so šablone super, pa še občasno lahko malo zamenjam obliko – to so tako majhna odstopanja, da opazim samo jaz – včasih izberem mehko oglate, včasih trdo oglate, včasih pa kar zavite. Razlike so majhne, ampak bistvene pri izbiri videza. Predvsem so mi šablone všeč, ker menjam barvo las in potem usklajujem barvo obrvi s senco (uporabljam kar sence za oči – čisto mat). SUPER se da zadevo rešit, pa še veliko opcij imaš. Moraš se pa prvič malo pomatrati, potem je pa tako enostavno, kot našminkati usta. Jaz uporabljam šablone SMS (smsprodaja.com), probala pa sem tudi od Essence, ampak imajo samo 3 oblike, ki pa mi niso ustrezale.
Forum je zaprt za komentiranje.