krema
Pozdrav.
Stara sem 36 let. Imam bolj mastno kožo, vendar suho povrhnjico. Uporabljam kremo od Vichy in sicer Aqualia termal light. Je vlažilna krema in naj bi zadrževala vlago v koži do 24 ur. Okoli oči sem opazila drobne gubice, zato se sprašujem ali je dovolj, da se mažem samo z vlažilno kremo. Verjetno bi morala kožo bolj nahraniti, vendar mi vse kreme povzročijo mozolje. Odgovarja mi samo tale vlažilna od Vichy. Kaj mi svetujete?
Pozdravljena,
pri vaših letih je nega kože že lahko bolj intenzivna. Niste napisali s čim in kako čistite kožo, to je zelo pomembno sploh če omenjate, da je povrhnjica suha. Lahko je zato, ker so pore zamašene in je na površini veliko odmrlih celic, ki vam zapirajo kožo. Za čiščenje mastne kože ima linija Vichy Normaderm gel za čiščenje in tonik, za nečisro kožo. Naredite si tudi vsaj enkrat tedensko piling, da odluščite odmrle celice.
Pojav gubic okrog oči zahrteva dodatno nego: lahko si dopolnite nego s kremo za okrog oči s C vitaminom iz linije Vichy CXP Total, ali Hiluron filler Eucerin ( tudi dobite v lekarni)
Za zvečer tudi lahko dodate kakšen serum, za dodatno nego, prav tako iz linije Vichy CXP Total.
Serumi niso mastni in so lahko dobra rešitev za vašo kožo.
Simone Godina
Beauty Coach
AntiageDermoLab svetovalni centri
Ljubljana, Portorož
040 291 165
Email: antiagedermolab@gmail.com
pozdravljena!
tudi jaz imam čisto enake težave s kožo in ti iskreno priporočam naravno kozmetiko Kiss my Face
ki sem jo pred kratkim začela uporabljati. za čiščenje obraza uporabljam Clean for a Day kremno čistilo za obraz, tonik, Breakout botanični gel proti aknam, seveda občasno tudi njihovo masko za obraz. kar se pa krem tiče prvo nanesem Ester C preko pa še losjon AHA8%, ki je super. jaz sem razliko občutno videla že po 3 dneh kar je zame čudež. pa še narvno je.
če te še več zanima si poglej na njihovi internetni strani
http://trgovina.4beauty.si/[/url]
lp
Forum je zaprt za komentiranje.