Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style uporaba tamponov in vložkov!

uporaba tamponov in vložkov!

Zanima me kaj je bolje v času menstruacije uporabljati???
Ali so tamponi res škodljivi??
Npr..ko plavaš in imaš tampon kako striješ vrvico ki ti štrli???
v bazen itak vsak opazi to vrvico!! Kaj narediti??oz.kako si to vrvico naštimati??
svetujte!
bye

Če nosiš kopalke ne vem kako ti lahko vrvica štrli?

Ni nobenega problema. Zagotovo vrvice nihče ne opazi, če si oblečeš kopalke in si jo naštimaš čisto lepo na sredino. Le poskusi, saj bo šlo.

Pa tudi, če se opazi…pa kaj! Imaš pač svoje dneve in če koga moti, naj pa ne gleda med noge!

jaz pa grem na morje in ne wem kaj naj naredim ker bo tam okoli dosti ljudi in me bodo verjetno sprasevali zakaj se ne kopam in mi bo nerodno rect ves menstruacijo mam pa se zato ne kopam
tamponov pa ne bi ravno rada uporabljala ker jih se nikol nisem in ne vem kak bi se obnesli pa se strah me je malo

…ne vem, zakaj bi ti bilo nerodno, sej to bojo pa ja razumel….če so vsaj količkaj intelegentni.

kok si pa stara??

Nevem zakaj bi te bilo strah uporabljati tampone?v navodilih ti vse piše kako se uporabla in vstavlja.Probaj, vsekakor ti jih priporočam, kajti so bolj higienični kot vložki,sploh pa v teh vročih dneh.Ti pa svetujem, da si tampon potisneš čim dlje, kajti na začetku nožnice, so živci in bi lahko čutila tampon,zgoraj pa teh živcev ni.

LP

a je kaj narobe, če tampon uporabljaš tudi ponoči?

zakaj pa ne tudi ponoči?
Ponoči je koristnost tampona še večja, saj se ves čas premikamo in ni možnosti, da ti uide kaj mimo npr. na vzmetnico.
S tamponom je diskretnost zagotovljena, je pa priporočljiva pogosta menjava ….

Jaz raje uporabljam tampone ker ima kri na vložkih zelo neprijeten vonj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close