Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zaščitna krema – bio

zaščitna krema – bio

Zanima me, katero kremo uporabljate za zaščito pred soncem. Zanimajo me kreme BIO …brez vseh dodatkov, ki so zdravju škodljivi.

Tega razen dolgih rokovav, klobuka s sirokimi krajci in parazola ni.

Dalmatince vprašajte, kaj je bio zaščita, najbolje njihove kmete. Vstane ob štirih, do devetih naredi, kar mora, do sedmih zvečer ga ne vidiš zunaj. In ja, to je bio zaščita, žal nobena krema ni bio, pa četudi zdaj vse mogoče pod bio prodajajo (petkrat dražje).

In kaj ti uporabljaš?

In kaj ti uporabljaš?[/quote]

Nič, izogibam se sonca oziroma se mu vsaj nastavljam ne. Dopoldne na plažo zgodaj, v vodo, se posušim in zbrišem v senco. Zvečer vajo ponovim. Če sem sredi ne na plaži, sem v senci.

Pa kaj je BIO, kaj s tem misliš? Naravna ali kaj? Naravne stvari imajo ogromno alergenov in če si hočeš škoditi… BIO je del naravnega, se pravi naravne surovine so lahko še bio. Najboljša zaščita je, tako kot so ti zgoraj napisali, izogibanje soncu.

Mi uporabljamo Laverine izdelke, zelo priporočam. Za otroke in odrasle.

Lavera, Logona, Sante, Weleda,… dobiš tudi v Sanolaborju. Zdaj ne vem, če vse, nekaj pa sigurno.

Ne vem a je naravano al ne, uporabljam zato, ker ni oreščkov v njej:http://www.naturaljust.si/mleko-za-son%C4%8Denje-30.html

LP

mi smo lani preizkusili njihovo otroško kremo, faktor 30. Tako neobstojne kreme pa še ne. V vodi se je sproti vidno izpirala. Katero uporabljate vi, da ste zadovoljni?

Dr. Hauschka, UV BIO ali Alphanova.

V kolikor želite čimbolj naravno “BIO zaščito ” proti UV žarkom, potem posegajte po izdelkih, ki imajo mineralne zaščitne filtre ( ti UV žarke odbijajo) in ne vsebujejo kemičnih UV filtrov.
Dobite jih v lekarni ali Bio trgovinah z organskimi izdelki.
Dobijo se tudi oblačila za UV zaščito. Tunike iz gostega materiala.
Nosite velike klobuke itak so modni in velikanska očala – moda je tu zelo pestra in ni namenjena samo lepemu izgledu ampak tudi zaščiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close