alergija na barve za lase
Pozdravljeni
Lansko poletje se mi je pojavila alergija na barve za lase. Vsa zaotečena v oči, ter vse lasišče v krastah, prej pa več kot 10 lt vse OK.
Kasneje sem poskusila tudi z barvo ki ne vsebuje amonijaka, pa je bilo vse isto. V frizerskem salonu so mi naredili tudi bioresonančni test na alergijo, in rezultat je bil da sem alergična in pa preobrmenjena na čisto vse vrste barv in pa preparate v tem salonu.
Pred časom sem v neki temi prebrala, da je g. Stevo komentiral tudi kano, in jo odločno prekritiziral. V Sanolaborju sem kupila tudi nekaj podobnega kani (vse naravno) vendar mi barva ni prijela na lase.
Ali mi sploh še kaj ostane drugega , ali se bom res morala sprijazniti, da ostanem pri naravnem videzu, kar me pa prav žalosti, saj so se že začeli pojavljati sivi lasje.
Draga Maya.
Barvanje pramenov, kjer se barva ne dotika kože.
To je rešitev za vas, torej svetlejši prameni, ki bodo kamuflirali sive – bele lase.
Pa lepe pramene vam želim.
Stevo Pavlovič
Prejšnjo jesen se je tudi meni pojavila alergija na barvo -srbenje, pekoča koža, otečenost.
Po pregledu na alergološki kliniki so ugotovili, da sem zelo alergična na:
– Toluylen diamin sulfat
– aminofenol
Zanima me, če sploh obstaja barva, ki ne bi vsebovala teh substanc. Moti me, ker sem večinoma že siva. Za odgovor se zahvaljujem.
Forum je zaprt za komentiranje.