Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style trik kako zravnati trebuh

trik kako zravnati trebuh

v četrek imam podelitev ….in kupila sem si lepo obelico. ker imam ravno pms, mi je trebuh “skočil ven”. tako sem jezna, vedno ko ni treba!

zanima me če poznate kakšen trik, kako bi lahko rešila ta trebušček, ker bom v tisti obleki videt prav smešna s trebuščkom.

Kupi perilo za oblikovanje postave, pomaga. Uživaj na podelitvi.

V intimissiju imajo super hlačke, kožne barve, daš dol trakce za štrumpantlne ali pa imaš še take najlonke in bo lepo. Ne tiščijo pa še 13€ so, drugje pa okrog 40. Probaj jih, da ne kupiš pre velike.

Obstajajo ene skrajno neudobne spodnje hlače, ki ti stisnejo tebušček. vprašaj v vsaki prodajalni s spodnjim perilom, če si v Lj. v Nami jih imajo sigurno. Ampak jaz v njih ne preživim, sem jih probala uporabljat po porodu.

Jaz ti lahko povem svoj trk, samo je odvisno če bo pri tebi deloval. Jaz imam skoz malo trebuščka, ko imam psm, pa še malo zraven. Če želim rave trebušček se odpovem dvema ali trem zaporednim večerjam in uspeh je zagotovljen.

Recimo, da jem takrat za večerjo jogutr+jagode ali melono+skuto, ampka malo.

svetovljanska Maja tud mela trebuščka pa so jo mone obrale čist, tebe itak ne bo cel svet gledal
sej si to primerjavo hotela slišat

me vedno napihneta. Nikoli ne kombiniram sadja z jogurti, mlekom, skuto…

Ja res, so ugotovil, da Maja ni šla ene 14 dni srat (o)

štiri dni si lahko na travi – solati

Vsepovsod imajo tudi starinske ‘steznike’, take za stare mamce (moja mami ima vedno pozimi te zadevce), ful stisnejo trebuh, da zgledaš sigurno par kg manj in trebuh je čisto plosk.

Sicer za naravno kuro, pa ti svetujem da ješ veliko tistega kar te ‘požene’, da piješ veliko vode, zeliščnih čajev in podobno.

Konc koncev, četudi ne bo nič pomagalo, boli te; čestitam na diplomi/magisteriju karkoli to je, in BRIGA TE ZA TREBUH!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close