Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kateri korektor in puder za aknasto kožo

Kateri korektor in puder za aknasto kožo

Stara sem 35 let in se v zadnjem času poskušam (neuspešno)znebiti aken, katere sem imela nazadnje v puberteti,pa vendar ne v takem razmahu kot trenutno….Po enem od hujših izbruhov (v enem dnevu)sem obiskala zdravnico, ki mi je diagnosticirala rosaceo – kazala naj bi se z aknami, rdečice in razširjenih kapilar nimam. Dobila sem eno kremo,ki so mi jo zmešali v lekarni in je stanje trenutno bistveno boljše.Še vedno pa so vidni rdeči flekci in pikice,ki mi jih puder in korektor,ki jih trenutno uporabljam,ne prekrijejo…Mogoče veste za kvalitetne in neagresivne izdelke,ki bi “delovali”? Na netu sem zasledila kozmetiko Avene in njihove visoko prekrivne pudre,ter korektor z zelenim odtenkom. Je mogoče še kaj takega, da res prekriva? Kaj mi svetujete?Kar se aken tiče, imam konec meseca dermatologa in bo on odločil kako in kaj z zdravljenjem le-teh….Za vsak nasvet vam bom hvaležna!

Pozdravljena tia6,

najprej se vam opravičujem za pozen odgovor.Ko boste opravila pregled pri dermatologu,vas vabim,na brezplačen posvet.Težko vam svetujem kateri puder in korektor si kupite,saj ne moreva vedeti ali bo odgovarjal vaši koži.Uporabljam Joe Blasco kozmetiko,ki je namenjena prav problematični koži,nagnjeni k alergijam.

Lep pozdrav,vse dobro vam želim

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Priporočam napol naraven učinek!

POTREBUJETE: NIVEA kremo V nivea kremo zmešajte 3 člice čaja koprive,
rjavo senčilo.pomaga! 100% preverjeno.. 🙂
čaj koprive
rjavo senčilo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close