Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nasvet za ličenje

nasvet za ličenje

Pozdravljeni! Potrebujem preobrazbo … konkreten nasvet glede ličenja, pričeske, barve las, … sem iz Velenja. Vsaka informacija bi mi prišla prav. LP

Pozdravljeni,

Verjetno ste mislila salon v vaši bližini,kjer bi vam lahko svetovali.
Ali ste želela,da vam jaz svetujem.Prosim vas napišite bolj podrobn.

Lep dan želim

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Ko so ameriško igralko Audrey Hepburn prosili, naj da svoje navete za lepoto, je zapisala: ” Za privlačne ustnice govorite prijazno. Za lepe oči iščite to, kar je dobro v ljudeh. Za lepo postavo delite hrano z lačnimi. Za lepe lase dovolite otrokom, da enkrat dnevno skozi njih povlečejo svoje prste. Za lepo držo hodite z vednostjo, da nikoli niste same. Ljudje potrebujemo več, kot materialne dobrine: obnavljanje, potrjevanje, presojo,…Nikoli nikogar ne zavračajte. Pomnite: če boste potrebni pomoči, jo boste našli v svojih dlaneh. Ko odrastete, boste odkrili, da imate dve roki: eno, da pomagate sebi, drugo, da pomagate drugim. Lepota ženske ni v obleki, ki jo nosi, v njeni postavi ali pričeski. Lepota ženske se opazi v njenih očeh, ker so oči vrata njenega srca. To je kraj, kjer počiva ljubezen.”

Pozdarvjen!

Stara sem 13 let .. no kmalu bom 14. Imam majčken problemček.
Imam dolge rjave lase, velike rjave izrazite oči in dokaj ozek obraz. Ker se skoraj vse punce v šoli ličijo, bi se tudi jaz rada ampak nevem prav kako. Kaj mislite kakšna barva bi mi pristajala?, Kako naj se naličim da bo dicentno in ne vpadljivo? (nočem da si bi učitelji kaj mislili, saj sem šele 8 razred). Probala sem že veliko barv in načinov ličenja ampak še vedno nisem čisto zadovoljna. Prosila bi za nasvete.

Hvala že v naprej

Spoštovana,

nikoli se nisem ličila. Po porodu pa sem na obrazu dobila veliko pigmentnih lis, ki me motijo. Ker nimam izkušenj z ličenjem bi vas prosila, če mi lahko svetujete h komu bi se v Mariboru lahko obrnila za nasvet. Stara sem 40 let.

LP

Suzana

Pozdravljeni,obrnite se na ga.Ksenijo Pehlič,če boste hodila v Ljubljano lahko tudi mene pokličete.
Upam,da se še katera vizažistka oglasi iz maribora.

Lep pozdrav v Maribor.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Eminch! Jaz sem stara 12… Tudi jaz imam rjave lase vendar sive oči. Priporočam Mat zlate
odtenke ali pa nekoliko rjave.K zlatem senčilu pristaja tudi rjava barvica na spodnji
”veki”. Ustnice naglasi z nekoliko svetlo roza barvo, ali pa z navadno labello.
VELIKO SREČE! :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close