KODRI ALI SI JIH ČESATE?
ja kako bi pa pol zgledale,kot klovn, slama…uničijo se nazalost kodri.in pol ne zgleda lih lepo. pa še krtačo/glavnik tezško skozi dobim in se tako lomijo..najraj počakam do umivanja in potem uporabim balzam, sam k je pol cel šop k jih ne češem ne sproti in ne ob umivanju. jaja…tezko je s kodri nič jim ne paše.
Še ena kodrolaska…. rada bi spadala med tiste, ki imajo lase kot slap, bleščeče, in si jih lahko česejo vsak dan. Pri meni je preverjeno – večkrat kot si jih počesem, slabša je frizura, zato sem obupala nad tem. Prav tako si jih počesem le po umivanju las, drugače uporabljam glavnik, ki ima ful redke zobe in s katerimi razvozljam le očitne vozle.
…in moji kodri so približno taki.
…in moji kodri so približno taki.
http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?clID=14720%5B/quote%5D
hehe, prva slika:)
vsekakor je fajn da si jih ne umivate pretirano, vendar če si jih nebi npr.umila 10 dni, (kot je že bil primer, ko sem bila hospitalizirana in nisem mogla umivat in tud ne česat) bi imela kar kepo las na dnu odtoka heh.je pa nekaj zanimivega, da npr. ko sem si sla stet izpadle lase po umivanju jih ni blo tok velik kakor je zgledal. zdj če so daljši in povrh vsega še skodrani, potem vizuelno zgleda ogromno las.
Joj, zdaj mi je jasno, čemur sem se vedno čudila: ženskam s kodri; pa jim pogledam v lase: ej, kurja polt. Lasje izgledajo zanemarjeni, umazani, brez leska, štrleči, kodri padajo sem in tja po hrbtu,se vidi, da niti osnovne nege nimajo. To pomeni, razen umivanja – česanja. V glavnem, meni vedno izgledajo umazani. Ne razumem, zakaj se lastnice ne ostrižejo na kratko, prikupno frizuro? Raje vztrajajo na navidezni , ne vem, kdo jim je to povedal, kao lepoti. Pa še same ugotavljajo, da so, če se počešejo, kot strašilo.
Še najmanj mi je pa jasno tole: uporaba glavnika ni samo oblikovanje pričeske, predvsem je odstranjevanje prahu, umazanije, delcev lasišča itd. Se čudim, da vam nobem frizer tega ne pove.
Da sem moški, pa da se mi ženska ne počeše vsak dan – ej, ni šans, da bi spala v moji postelji. bruh!
Forum je zaprt za komentiranje.