Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kemične ali raatlinske barve

Kemične ali raatlinske barve

Slabi dve leti sem se barvala s kemičnimi barvami, pri frizerkah pa tudi doma. Rezultat- lasje brez življenja, štrenasti, izsušeni. Prešla pred časom na Logona rastlinske barve- rezultat- lasje živi, polni volumna, bujni, zdravi, božansko lepi. Po dolgih letih bom spet dolgolaska. Toplo priporočam vsem te res kvalitetne barve!

No, ja, če nimaš veliko sivih las, so morda OK, ker sivih pa definitivno ne prekrijejo, pa tudi za kakšno intenzivno spremembo niso primerne, odtenek dva v + ali – glede na naravno barvo las, še gre, več pa ne.

Ma jaz se pa zdaj že nekaj časa nisem pobarvala, počasi si stran strižem dolge pobarvane in obšesane lase, ko bo nebarvanih dovolj, si bom najbrž omislila frizuro na paž ali kaj podobnega. Sivih trenutno že nimam, po očetu sodeč jih niti nimam pričakovati še takoj, po mami bi jih dobila že sedaj. Bom videla, koliko časa bom zdržala bret barvanja.

Vse to je možno za vse odtenke razen blond. Tako da, umetne blondinke, to ni za nas.

To je res. Meni pašejo, ker sem naravna rjavolaska z nekaj sivimi, pa mi najbolj odgovarjajo tile rdeče rjavi odtenki, ali magahoni. Sivi pa se prekrijejo, ampak bolj kot prameni, so zlato bakrene barve. Rezultat je videz naravne barve, res pa je, da blondinka ne moreš postat iz temnolaske.

barvam se na 2 meseca pri frizerki – za nekaj odtenkov svetleje
lase umivam samo s šamponi brez penilcev in naravnimi blazami
lasje so zelo lepi, nič štrenasti – vse po zaslugi šampona in predvsem BALZAMA

Balzami še bolj zmastijo lase, predvsem pa optično skrijejo, da je las v bistvu mrtev zaradi kemične obdelave. Poskusi enkrat brez balzama, boš videla, kakšni so v resnici tvoji lasje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close